Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/08/2022
Festival Festivaluri 2022 Muzică

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love Share 5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love
fall in love


Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în România între 2 și 4 septembrie, pe domeniul Palatului Mogoșoaia.

Cântărețul scoțian și-a surprins recent fanii cu lansarea unui nou album după opt ani și noi concerte live, printre care se va număra și cel de la Fall în Love.

Așadar, dacă încă nu te-ai hotărât ce să faci la începutul lunii septembrie, iată 5 motive pentru care să-l vezi pe Paolo Nutini la festivalul Fall în Love:

fall in love

1. Vine pentru prima dată în România

Fanii români au așteptat ani de zile să-l vadă live și, în sfârșit, au ocazia să-l asculte în premieră pe interpretul cunoscutelor piese “Candy”, “Iron Sky” sau “Scream”.

2. Albumul anterior a fost lansat în urmă cu 8 ani, așa că a meritat așteptarea

Când vine vorba de înregistrări, Paolo Nutini nu grăbește procesul, ci își dorește ca muzica lui să iasă impecabil. Cele două albume anterioare ale sale “Sunny Side Up” și “Caustic Love” stau dovadă că mecanismul lui funcționează, dat fiind faptul că ambele au fost în topuri la momentul lansării.

" "

3. “Last night in the Bittersweet” a ocupat locul 1 în topul UK

Cel mai recent album al artistului “Last night in the Bittersweet” a fost pe locul 1 în topul UK. În plus, a fost cel mai bine vândut album în format fizic în Official Vinyl Albums Chart. Fanii vor avea șansa să asculte noile piese la festival.

4. Este un artist complet

Fiecare piesă a sa spune o poveste, iar versurile lui sunt pline de vulnerabilitate. Artistul reușește să acopere diverse genuri muzicale și abordează teme precum dragostea sau pierderea, cu care fanii săi rezonează.

5. Festivalul Fall în Love oferă setting-ul perfect pentru concertul Paolo Nutini

Aflat pe domeniul Palatului Mogoșoaia, locul este unul perfect pentru a te face să te îndrăgostești de viață, natură și de piesele sensibile are lui Paolo Nutini.

fall in love

Timp de 3 zile, pe 3 scene vor urca peste 30 de artiști români și internaționali printre care se numără:

Jessie Ware, Mura Masa, Subcarpați, Suede, Years and Years, Arrested Development, Coma, DJ Hefe, CTC, Emil, Jurjak, Jiji Lazăr, Lemaitre, Macanache, Moonlight Breakfast, Roa, Vama, Vița de vie, CAP, Cezar, Charlie, Dan Andrei, Kozo, Miss I, Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee, Vizan.

Fall in Love 2022

Abonamente Fall in Love

Abonamentele sunt disponibile la prețul de 235 lei + taxe / buc și abonament + camping la prețul de 324 lei + taxe / buc. Acestea pot fi achiziționate pe www.bilete.ro și din rețeaua națională Bilete.ro.

INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/sau office@bilete.ro

Facebook page, Instagram,

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută