Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/08/2022
Artă & Cultură

Irina Rimes concertează la Sibiu pe 25 august, în cadrul festivalului Focus in the Park

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Irina Rimes concertează la Sibiu pe 25 august, în cadrul festivalului Focus in the Park Share Irina Rimes concertează la Sibiu pe 25 august, în cadrul festivalului Focus in the Park


Irina Rimes vine pentru prima dată la Focus in the Park! Pe 25 august ne vom bucura de show-ul plin de sensibilitate al uneia dintre cele mai talentate soliste din industria muzicală din România.

Un artist versatil, Irina Rimes este apreciată de un public larg, de toate varstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, “ Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicala din Romania.

" "

Irina Rimes este singurul artist roman care a lansat un proiect special si unic: prima triologie muzicală. “Iubiri secrete”, scrisa cu dedicatie si inspirata din experientele personale ale artistei, este formată din “Iubirea noastra muta”, “Da’ ce tu” si “Haina ta”.

In 2018 artista si-a lansat cel de-al doilea album, “Cosmos”. Cu un show autentic si diferit, Irina a reusit sa aduca emotie in sufletele ascultatorilor.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută