Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/08/2022
Festival Festivaluri 2022 Muzică

Lista de to do pentru SummerWell

Alina Bălan De Alina Bălan
Comentarii Lista de to do pentru SummerWell Share Lista de to do pentru SummerWell


La zodia ta scrie că te găsesc la SummerWell, între 12 și 14 august, așa-i?

Sper că suntem compatibili aici și că îmi dai voie să te însoțesc, am câteva chestii să-ți povestesc. Ne îndreptăm către un loc umbrit de copaci înalți, unde se canalizează multă energie aleasă și muzica se aude toată noaptea.

Ai spune că relaxarea plutește printre aceste rânduri și că practic yoga constant, dar adevărul e că îmi induc starea festivalului deja. SummerWell e un festival la care poți să-ți dai voie să respiri, la care hainele boeme sunt cheia și locul unde te lingi pe degete de la cea mai fină muzică alternativă, indie.

Astfel, pentru că varietatea e largă, am zis să vin și eu cu câteva sugestii de activități, pe care e fix treaba ta dacă le iei sau nu în considerare:

1. Ajungi devreme.

Nu ca să îți faci o poză lângă scenă, ci ca să îți alegi o cafeluță pe placul tău sau poate un suculeț cu vitaminuțe, trăiască diminutivele, și să te ascunzi de căldurică pe un hămăcel. Vorba aceea, ai scăpat de noxe pentru un timp, profită de verdele festivalului. În plus, dacă nu ai mai fost în festival ar fi bine să îl vezi măcar o dată pe lumină, să nu te agiți ca un gândac de bucătărie mai târziu.

SummerWell

2. Abuzează de activitățile extracuriculare.

Brandurile se bat, ce-i drept, în a te impresiona cu standurile lor, însă oamenii din spatele festivalului au de la început câțiva ași în mânecă. O să-ți spun cum m-am amuzat eu în anii trecuți și poate îți trezește cheful de joacă.

Așadar, m-am găsit agitându-mă într-un labirint gonflabil, am umblat mândră cu cea mai șuie coroniță de flori, pentru că era făcută de mine la un atelier special, am admirat oamenii, puțin geloasă, de fapt, care făceau paddleboarding pe lac și m-am odihnit puțin privind la stele, căci anul trecut au avut un locșor special pentru asta. Prea multe diminutive. Tu poate o să vezi și un film, pentru că, ce să vezi, până și asta e valabil.

SummerWell

SummerWell

3. Descoperă artiști noi

Am țipat? Poate că da, pentru că, teoretic, ar trebui să fii în fața scenei și să nu mă auzi. Ce te sfătuiesc eu, așadar, este să te duci să vezi artiști de care poate nici măcar nu ai auzit. Atenție, totuși, nu știi când te poți trezi cu o nouă obsesie!

Îți spun din experiență, încă îmi bântuie playlist-ul Tom Grennan, IAMDDB, Sofi Tukker și lista rămâne deschisă. De-a lungul timpului, lineup-ul a mai înflorit, muzica electronică, hip-hopul au spus și ele prezent, așa că bucură-te de varietate în voie! Și acum, nu vreau să par insistentă, dar poate dai și tu un search pe google înainte, doar nu vrei să-ți ratezi viitorul artist preferat.

Tom Grennan

IAMDDB

Sofi Tukker

Aș putea să mai spun multe, dar cred că e de ajuns. Singura mea propunere e ca, în cazul în care te prezinți alături de un copil, să nu îi uiți căștile de protecție. Atât și nimic mai mult, ne vedem la festival!

Recomandare de Alina Bălan

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută