Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2022
Muzică

Expirat + August = Evenimente cool

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii Expirat + August = Evenimente cool Share Expirat + August = Evenimente cool


Care este rețeta unei seri reușite de vară? Se ia un bar, terasă, club sau sală de concerte, mai pe scurt, Expirat, un vibe casual, relaxat, băutură & mâncare bună și dacă se   adaugă și o prestație live… voilà!

EYEDROPS – 3 august

Făcând parte din seria anuală de concerte Backyard Season, concertul EYEDROPS va transmite, ca întotdeauna, energie, sinceritate și nostalgie, tematica principală a melodiilor trupei fiind frica, mai exact, renunțarea și lăsarea în urmă a acesteia. Aceștia vor trece prin cântecele primului lor album, PREZENT, urmând ca mai apoi să încânte publicul cu câteva dintre piesele celui de-al doilea album al lor, ALBUMUL FĂRĂ SFÂRȘIT, ale căror piese apar succesiv, odată ce sunt compuse și odată cu trecerea timpului.

Vița de Vie – 10 august 

Printre concertele marca Backyard Season se numără și cel al trupei Vița de Vie, una dintre cele mai apreciate formații de muzică rock (pe alocuri, cu accente rap, jazz, reggae) din România. Cu o frumoasă poveste care și-a pus bazele în 1996, Vița de Vie s-a făcut remarcată prin numeroasele albume, sutele de concerte live energizante & pline de viață și felul unic și special de a comunica cu publicul.

SEXPULAPISTOL – 11 august

 

Una dintre cele mai controversate trupe anonime din România, SPP, își va încânta timp de câteva ore fanii cu lansarea celui mai recent album, POARTA RAIULUI/IADULUI, care va avea loc în Expirat. Autointitulându-se ,,singura trupă din viitor”, cu SPP nu prea știe nimeni care-i treaba – care este mai exact genul muzical interpretat, cine sunt și care este mai exact scopul lor?

Pe lângă concertele enumerate mai sus, la Expirat găsești evenimente în fiecare weekend, cu diverși DJ, pentru toate gusturile. Trebuie doar să stai cu ochii pe paginile lor de social media pentru a fi la curent cu cele mai noi update-uri și concerte.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.