Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2022
Lifestyle / Foto - Editorial fashion

„LIBERTATEA DE A SIMŢI”, foto-editorial fashion de ALIN GĂLĂŢESCU

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii „LIBERTATEA DE A SIMŢI”, foto-editorial fashion de ALIN GĂLĂŢESCU Share „LIBERTATEA DE A SIMŢI”, foto-editorial fashion de ALIN GĂLĂŢESCU
fashion Mihai Manciu resort


Femeia Icon în dialog cu sine pe malurile de nord ale Rivierei Franceze – esența noii viziuni Mihai Manciu – Resort 2022

Întreaga colecție – de la idee până la tipar și concret fiind trecută prin mintea, mâna și viziunea artistului – aduce un concept unic în România, veșmântul care te învață să te iubești. Ne bucurăm astfel de un parfum de blândețe, senzualitate şi sofisticare, în această lume din ce în ce mai bizară, blazată şi cinică.

Universul său este unul în care se amestecă inovația, creativitatea, căutarea stării de bine a individului, punerea în valoare a corpului și a spiritului celei care îi poartă creațiile: design încărcat de semnificații. Întărind parcă, printr-un concret plin de eleganţă şi emanând o imensă stare de libertate, convingerea lui Saint Exupéry:

„Nu vedem bine decât cu inima; esențialul este invizibil pentru ochi”.

fashion Mihai Manciu resort

fashion Mihai Manciu resort

fashion Mihai Manciu resort

fashion Mihai Manciu resort

fashion Mihai Manciu resort

fashion Mihai Manciu resort

Creaţii: Mihai Manciu/ Fotograf: Cristian Tudose/ Styling: Mihai Manciu, Olivia Cammarano / Hairstyle & Make up: Isabella Avenali / Model: Ioni G. One Models / Asistent foto: Adrian-Cosmin Oancea / Colaj & editare foto: Simona Semen / Selectat și recomandat de Alin Gălăţescu.

Text de Alin Gălățescu

SENIOR EDITOR ZILE ȘI NOPȚI Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUMMER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.