Meniu Zile și Nopți

Artă & Cultură

Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2022
Artă & Cultură Festival Muzică

Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky şi alţi artişti de renume internaţional vor cânta pe scenele JazzCity din Iaşi

Laura Cozmîncă De Laura Cozmîncă
Comentarii Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky şi alţi artişti de renume internaţional vor cânta pe scenele JazzCity din Iaşi Share Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky şi alţi artişti de renume internaţional vor cânta pe scenele JazzCity din Iaşi
JazzCity Iaşi


Weekendul acesta, în perioada 1-3 Iulie, în Iaşi se întâmpla cea de-a doua ediţie de JazzCity. În acest an, festivalul organizat de Barbă Lată Events şi Asociația Blueberry se va desfășura în două locații emblematice ale Iașului: Parcul Copou și Parcul Expoziției.

17 artiști de jazz locali, naționali și internaționali vor transforma Iașiul într-un club de jazz. Dealul Copoului se va umple de armonii și simțiri autentice, transpuse prin muzica jazz. 

Prin acest festival, organizatorii îşi propun să transforme orașul într-un uriaș club de Jazz, unde muzica vine înspre oameni cu tot ce are ea mai bun de oferit. Astfel, cele trei zile de evenimente vor pune la dispoziţia publicului un spațiu dedicat cunoscătorilor de jazz, bine angrenați în această lume, dar şi un spațiu pentru publicul larg.

 

invitaţi JazzCity

Printre invitaţi se numără şi interpreţi şi band-uri internaţionale cunoscute precum  Moonlight Breakfast, Sebastian Studnitzky, Avalon Jazz Band & Tatiana Eva-Marie sau Kernfusion. 

Totodată, JazzCity susține tinerii artiști locali ce studiază jazz-ul, oferindu-le ocazia să performeze sâmbătă, 2 iulie, la Scena Parc. 

Parcul Copou va avea Scena Turn (Turnul de Paraşutism) pentru pasionații de jazz, unde vor fi pregătite și spații de joacă, activități și spații de relaxare pentru public. Accesul în spațiul festivalului din Parcul Copou se va face pe bază de abonament pentru 3 zile achiziționat online înainte de eveniment de pe www.jazzcity.ro sau bilet de zi achiziționat la intrare. Prețul biletului de zi este 35 lei înainte de ora 15:00 și 70 lei după ora 15:00, iar copii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit.

Înconjurați de copaci, uităm de viața la oraș și petrecem tot weekendul pe iarba din Copou

Pentru Scenă Parc din Parcul Expoziției, accesul este gratuit, oferind publicului larg concerte, târg de artizani și mâncăruri pe alese.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe pagina oficială jazzcity.ro 

Asociaţia Blueberry şi Barbă Lată Events au apărut cu scopul de a aduce publicului ieşean evenimente de calitate. Ele propun oraşului două festivaluri de anvergură pe măsura statutului său, Hangariada, un festival care aduce împreună arta, muzica şi zborul şi singurului festival de jazz din regiunea Moldovei, Jazz City

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.