Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2022
Viața Orașului

Salut, Sibiu: ”În mintea mea, soarele” de Monika Tompos

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Salut, Sibiu: ”În mintea mea, soarele” de Monika Tompos Share Salut, Sibiu: ”În mintea mea, soarele” de Monika Tompos


Gata, vara s-a instalat. O spune și termometrul, o spun și razele soarelui, o spune și calendarul.

În Sibiu festivaluri peste festivaluri cuceresc orașul, animă piețele și parcurile, și muzicile formează comunități.

Eu am ales câteva activități să te inspire, să te dezinhibe și să te poarte prin locuri nemaivăzute și nemaiauzite:

Dimineața începe cu iubire și cafea. Sau invers

Ia cu tine o păturică, urcă-te pe bicicletă, și mergi către Parcul Sub Arini. Acolo te așteaptă câteva pajiști minunate, unde să lenevești și să povestești la nesfârșit. În drum treci chiar lângă Centrul de Afaceri pe la rulota Amor Perfecto, și ia-ți cea mai bună cafea din Sibiu. Columbiană, cu gheață.

Mergi cu copilașul la Teatrul Gong

Spectacolele de teatru te vor transpune instant pe tărâmuri mistice, neexplorate. Sunt de neratat la orice vârstă. Iar dacă vrei să te bucuri singur de o plimbare relaxantă, lasă-ți copilașul la atelierele pentru copii ce au loc dimineața, la final de săptămână, și bucură-te de vibe-ul urban al orașului. Prefă-te că ești turist!

Un spriț vă rog

Cum să te răcorești mai bine decât cu un vin alb și apă minerală? Pe ritmuri de jazz, funk, easy breezy și vinyl, programul muzical de La Stuf, din Parcul Sub Arini, chiar în apropierea terenurilor de sport, încheie în fiecare vineri săptămâna în pași de dans. Pentru sibienii cu tradiție pare un science-fiction transformarea fostului Birtul Radului, însă pentru cei mai experimentali, este cel mai firesc loc din oraș la ora actuală.

Liber în aer liber

Seria admirării frumuseților la pas, la umbra pădurilor continuă. Cei de la Anii Drumeției organizează weekend de weekend experiențe alese pentru iubitorii de drumeții. Cu SPA, degustări de vin și bere sau bucate tradiționale, cu bicicleta sau pe jos, Județul Sibiu e gata să fie explorat.

Life is cool by the pool

Îmbracă costumul de baie, ia cu tine mingea de beach volley și hai să dăm o minge la Lacul lui Binder.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.