Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2022
Lifestyle Viața Orașului Zile si Nopti

Top 7 lucruri pe care să nu le faci la Open Mic – interviu cu MC-ul Mădălin Cîrje

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Top 7 lucruri pe care să nu le faci la Open Mic – interviu cu MC-ul Mădălin Cîrje Share Top 7 lucruri pe care să nu le faci la Open Mic – interviu cu MC-ul Mădălin Cîrje


Mădălin îşi zice outsider, doar că la cât de des e pe scena The Fool sau în camera de podcast a clubului, e după toate regulile un insider veritabil, amuzant şi harnic. De urmărit live şi online!

Top 7 lucruri pe care să nu le faci la Open Mic - interviu cu MC-ul Mădălin Cîrje
Mădălin Cîrje pe scena The Fool

Ce să nu faci prima dată când urci pe scenă?

Să nu vii off the dome. Cu atitudinea aia de: ”lasă că văd eu ce le zic pe scenă, nu mă stresez”. Recomand învățarea materialului, recomand respectarea timpului pe scenă și recomand glumele, foarte importante glumele.

Nu recomand povești de la bere, poveștile cu care-i rupi pe prietenii tăi. A, și nu face publicul prost doar pentru că n-a râs la gluma ta. Noi nu-l știm pe Mircea, colegu’ tău de la job, nici pe fosta lui iubită, nici pe șefu’ vostru care se dădea la fosta iubită a lui Mircea, haha, ce funny, dar noi nu știm contextu, poate de aia nu râdem. Of, trist.

Ce să nu faci prima dată când ești în public la Open Mic?

E bine prima dată când vii în public la Open Mic, să nu ai așteptări. Dacă ai venit cu așteptări, amintește-ți că a fost gratis, apoi mai amintește-ți o dată ce lucru ai primit gratis ultima oară. O geacă de la un verișor. Ți-a dat-o pentru că i-a rămas mică, ai comentat? Nu, ai luat-o de bună. Fix la fel, însă la Open Mic va fi bine, trebuie doar să ai așteptările puțin mai jos, să realizezi că e un show de amatori, iar dacă mai ai și dispoziția bună, sunt sigur că vei pleca acasă încântat, ba chiar ne vei vizita și joia viitoare.

Ce să nu faci când un prieten urcă pe scenă prima dată?

În primul rând, n-ai voie să ai prieteni în public când urci tu prima dată pe scenă. Șansele să nu îți iasă din prima sunt destul de mari, așa că lasă amintirea asta doar pentru niște străini cu care nu mai dai ochii niciodată. Chiar vrei ca la fiecare băută de acum încolo să-ți aducă aminte prietenii de cum ai avut blackout de la emoții? Dar să zicem că din greșeală ai ajuns în sală când un prieten urcă pentru prima dată pe scenă. Nu țipa în timpul numărului, iar dacă vezi că nu râde nimeni, nu râde doar tu, vei părea foarte dubios și cam deloc supportive.

Ce să nu faci ca MC la Open Mic?

Să nu te taie la baie și să fii genul care poate să facă doar acasă. Am pățit și-am cam lipsit jumătate de oră, timp în care s-au mai prezentat între ei, au mai sărit colegii, se întâmplă și de astea. De atunci țin Open Mic-ul acasă!

Ce să nu faci când suni să faci rezervare?

Să nu mai spui că vrei o programare, hai să le diferențiem puțin. Programare e la dentist, ginecolog, pașaport, oricum în locuri în care de regulă dai bani. Rezervarea e unde-i gratis, adică la Open Mic.
A, sau că vrei rezervație. Ne-om comporta noi după 2 beri ca niște animale, dar totuși, hai să ne respectăm.

Ce să nu faci ca să-ți convingi prietenii să vină să te vadă când urci pe scenă?

Cel mai mare fail s-a întâmplat recent, când un băiat și-a invitat o masă de patru prieteni la show pentru a-l susține. Au ajuns toți patru, dar el n-a mai apărut. Prietenii lui s-au distrat, deci posibil să fi fost mai bine așa, decât să fie dezamăgiți, cine știe…

Ce să NU faci ca să te asiguri că ratezi și următoarele show-uri?

Ca să te asiguri că ratezi toate Open Mic-urile, NU da follow la The Fool, nici pe Facebook, nici pe Instagram, eventual NU-mi da nici mie follow.

Dar acum serios, dacă respecți oamenii care vin în fiecare joi, s-ar putea să descoperi că suntem o sectă de oameni mișto, deschiși să râdem și să susținem oamenii la început de drum.

Nu-i greu de reținut că ÎN FIECARE JOI e Open Mic la The Fool… sau dacă ai probleme cu memoria, vezi, încearcă o alarmă, un Google Calendar, sau un terapeut.

Top 7 lucruri pe care să nu le faci la Open Mic - interviu cu MC-ul Mădălin Cîrje

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.