Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/05/2022
Artă & Cultură / Art Expo

Weekendul acesta, pășește în Multivers alături de IQOS și H3

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Weekendul acesta, pășește în Multivers alături de IQOS și H3 Share Weekendul acesta, pășește în Multivers alături de IQOS și H3


Până duminică, 22 mai, în cadrul Romanian Design Week, la Combinatul Fondului Plastic din București, strada Băiculești nr. 29, IQOS și studioul de artă multidisciplinară H3 îți prezintă instalația Explorers of the Multiverse. O experiență fascinantă, care invită la reflecție și care te provoacă să ieși din timp și spațiu preț de câteva minute.

Dacă ești fan Interstellar și, chiar și la a treia vizionare a filmului, te emoționează să revezi scena din bibliotecă, atunci întâlnirea cu instalația va fi una plăcută, cu siguranță. Pentru că vei fi transportat în Multivers, în care îți vor fi stimulate toate simțurile prin muzică, efecte vizuale, culori.

Partener al festivalului pentru al treilea an consecutiv, IQOS le-a pregătit vizitatorilor, împreună cu H3, un exercițiu de autocunoaștere, care îi aduce față în față cu propria persoană, dar și cu universuri infinite, prin instalația imersivă al cărei mesaj principal este unul de susținere a incluziunii și a diversității în societate.

Weekendul acesta, pășește în Multivers alături de IQOS și H3
Explorers of the Multiverse

Explorers of the Multiverse îi invită pe vizitatorii de la Romanian Design Week să își regăsească propria persoană atât prin miile de reflexii oglindite, cât și prin ochii celorlalți, pe tot parcursul experienței audio-video. IQOS subliniază conexiunea dintre individ și comunitate prin sintagma WE=ME, proiectată și în interiorul instalației, și întărește astfel ideea conform căreia fiecare om este suma tuturor momentelor trăite alături de oamenii din jurul lui.

Tema ediției de anul acesta a festivalului Romanian Design Week este #Forward, o promisiune de a contribui la construirea unui viitor mai bun pentru societatea și orașele din România, prin susținerea comunităților creative. Acest angajament se regăsește și în viziunea brandului IQOS, care are ca misiune pe termen lung susținerea proiectelor acestor comunități și a inovației.

Membrii comunității IQOS pot petrece timp în spațiul IQOS, amplasat în curtea Combinatului Fondului Plastic. Aici se pot bucura de experiențe inedite, pregătite special pentru ei. Totodată, în cadrul magazinului aflat în acest spațiu, beneficiază de toate serviciile de care au nevoie pe durata festivalului și pot descoperi noul dispozitiv We Edition IQOS 3 DUO, în ediție limitată, disponibil în magazinele IQOS, precum și pe IQOS.ro.

Weekendul acesta, pășește în Multivers alături de IQOS și H3
Explorers of the Multiverse

Accesul la instalația Explorers of the Multiverse este permis exclusiv persoanelor cu vârsta peste 18 ani și se face în baza unui bilet de acces la Romanian Design Week.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Material susținut de IQOS.

Weekendul acesta, pășește în Multivers alături de IQOS și H3
Explorers of the Multiverse

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută