Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/05/2022
Muzică

Sarmalele Reci lansează la Cluj vinilul „Țara te vrea prost”

Adrian Zăvoianu De Adrian Zăvoianu
Comentarii Sarmalele Reci lansează la Cluj vinilul „Țara te vrea prost” Share Sarmalele Reci lansează la Cluj vinilul „Țara te vrea prost”


Sarmalele Reci aduc la Cluj concertul și vinilul „Țara te vrea te vrea prost”, un album document, cu piese de colecție. „Violeta”, „Gașca de la bloc”, „Vărsătorul”, „N-ai nimic pe sub tricou”, plus bonusuri, vor fi cântate în cel mai bun pub rock din oraș, la Hardward, pe 21 mai.

Inițiată ca o trupă de protest social, simbol al civilizaţiei cu parfum caragialesc, care face haz de necaz în ţara lucrurilor bine făcute şi neterminate, Sarmalele Reci s-a dovedit o trupă profetică.

Un amestec original şi eclectic de rock’n’roll, funk, jazz şi folclor, cu versuri scrise cu artă şi forţă în limba română, „Țara te vrea prost” este un disc emblematic și, din păcate, încă actual. Pe vinil, reînregistrat, cu un sunet mai proaspăt, cu o tehnologie mai nouă, cu o voce mai matură, cu o energie mai punk, albumul va fi cântat integral în concert, în premieră la Cluj.

Green Onion în deschidere

Sarmalele Reci, în componența actuală – Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă – au invitat în deschidere o trupă tânără și foarte promițătoare, Green Onion Experience. O experiență de neuitat va fi întreg spectacolul de la Hardward, din 21 mai. Scriem istoria împreună și contrazicem titlul albumului, ca să aflăm cum să schimbăm istoria viitoare.

Gazda: Hardward Pub Cluj

Sarmalele Reci lansează la Cluj vinilul „Țara te vrea prost”

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro; în format fizic în magazinele Flanco, Diverta, IQ BOX, Uman, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută