Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/04/2022
Artă & Cultură / Teatru

“Povești(le) africane”, spectacolul actorilor BIS Teatru, ajung la copiii ce provin din medii defavorizate din Cisnădie și Dumbrăveni

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii “Povești(le) africane”, spectacolul actorilor BIS Teatru, ajung la copiii ce provin din medii defavorizate din Cisnădie și Dumbrăveni Share “Povești(le) africane”, spectacolul actorilor BIS Teatru, ajung la copiii ce provin din medii defavorizate din Cisnădie și Dumbrăveni


“Povești(le) africane”, spectacolul actorilor BIS Teatru, ajung la copiii ce provin din medii defavorizate din Cisnădie și Dumbrăveni.

Spectacolul s-a jucat în 15 aprilie la Centrul de Zi A.C.C.E.S. Dumbrăveni și urmează să fie pus în scenă marți, 19 aprilie, și la SOS Satul Copiilor Cisnădie.

Evenimentele fac parte din “Scrisori penru bunicii noștri”, un program cultural multianual implementat de Asociația BIS din Sibiu (BIS Teatru). În activitățile programului sunt implicați 20 de copii și adolescenți de la S.O.S. Satul Copiilor Cisnădie și de la Centrul de Zi A.C.C.E.S. Dumbrăveni, precum și 20 de seniori de la cămine de vârstnici din Sibiu și din Săliște.

“Din toamna anului 2021, pe ruta Sibiu-Cisnădie-Dumbrăveni-Săliște, copiii au întreținut o corespondență cu vârstnicii, sub coordonarea trainerilor Andrada Grosu și Claudiu Fălămaș, precum și a psihoterapeutului Bianca Babeș. Scrisorile acoperă cele patru anotimpuri, urmând a se constitui în materialul unui scenariu care va sta la baza unui spectacol comunitar, în care vor fi implicați activ actori profesioniști alături de copii aflați în situație de risc și vârstnici”, explică reprezentanții BIS Teatru.

“Scrisori pentru bunicii noștri” este un program ce se va desfășura până în primăvara anului viitor.
Acesta va cuprinde, în următoarea perioadă, și spectacole la Casa de Cultură Cisnădie – “Muzicanții din Bremen” (1 mai, ora 17) și la Grădina BIS – “Anaz și Dragonul” (15 iunie, ora 18).

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.