Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/03/2022
Viața Orașului

O școală privată din Sibiu, singura care oferă curriculum-ul Cambridge

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii O școală privată din Sibiu, singura care oferă curriculum-ul Cambridge Share O școală privată din Sibiu, singura care oferă curriculum-ul Cambridge


Școala Anima e prima și unica școală internațională Cambridge din Sibiu și una dintre puținele la nivel național. A fost aprobată de Cambridge Assessment International Education pentru a oferi programul educațional Cambridge Primary. Am stat de vorbă cu Ruxandra Hanea, fondatoarea școlii pentru a afla totul despre acest program și înscrierile pentru anul școlar 2022-2023.

Cambridge Primary e un program educațional internațional predat în peste 1.300 de școli primare din peste 100 de țări din întreaga lume. El se adresează copiilor cu vârste între 5 și 11 ani și dezvoltă abilități și cunoștințe de limba engleză, matematică, științe, competențe digitale și Cambridge Global Perspectives – o materie transdisciplinară care îi inspiră pe copii să fie curioși și să gândească independent.

”Ne-am asumat misiunea de a dezvolta copii încrezători în forțele proprii, liberi, curajoși, empatici, plini de iubire și toleranţă, copii care părăsesc școala cu un bagaj de cunoștințe ce îi va ajuta să performeze în orice domeniu ar decide să își continue studiul, copii curioși, însetaţi de cunoaștere și dornici să înveţe în continuare. Realizăm această misiune prin oferta curriculară, prin calitatea programelor opționale și a celor extracurriculare, prin urmărirea dezvoltării competențelor de viață, prin conectarea copiilor cu natura în cadrul programelor outdoor desfășurate în fiecare săptămână, prin conectarea cu tradițiile”, ne spune Ruxandra. Cambridge Primary înglobează instrumente de evaluare care îi ajută pe profesori să identifice punctele tari și slabe ale copiilor și să monitorizeze progresul lor pe parcursul ciclului primar.

Înscrierile pentru anul școlar 2022-2023, în clasa pregătitoare și în clasa I la Școala Anima au început. Pentru a vă convinge, echipa școlii vă așteaptă la ziua porților deschise în fiecare sâmbătă, între orele 10 și 11, pe strada Constituției 2. ”Veți avea ocazia să cunoașteți echipa, să aflați mai multe despre noi, despre valorile noastre, despre cum ne desfășurăm activitatea și să vedeți spațiul în care învață copiii”, adaugă Ruxandra. Mai multe informații puteți afla la numărul de telefon 0720.481.847 sau online pe www.facebook.com/scoalaanima și www.scoalaanima.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.