Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 18/03/2022
Film

Alin Panc revine pe marile ecrane cu comedia ,,Secretul Lui Zorillo”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Alin Panc revine pe marile ecrane cu comedia  ,,Secretul Lui Zorillo” Share Alin Panc revine pe marile ecrane cu comedia  ,,Secretul Lui Zorillo”


Un nou film românesc își face loc pe marile ecrane. Cei ce sunt dornici de COMEDIE pot afla Secretul Lui Zorillo, o parodie istorică, unică în România, cu o distribuție excepțională din care fac parte vedete naționale recunoscute pentru talent și popularitate (Florin Busuioc, Cosmin Seleși, Dorian Popa, Dana Săvuică, Gabriel Coveșeanu, Alin Panc, Văru’ Sandel). 

,,Secretul lui Zorillo,” produs de Papa Pictures, Statictree Pictures, Erka Synergy Comunication, Grivița Studio va putea fi văzut ca avanpremieră, într-un număr limitat de proiecții la cinematografele Happy Cinema din România începând din martie, până în 22 aprilie, când va fi difuzat în absolut toate cinematografele din țară.

,,Secretul lui Zorillo”, un film îndrăzneț , o comedie captivantă, o parodie cu iz fantastic , film achiziționat de Pro TV și de curând și de platforma Netflix, vine să se alăture celorlalte titluri de succes ale producătorilor ,,Pup -o, Mă”, “Pup -o, Mă – Mireasa Nebună”, ,,SNUPD”. 

Trailer

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.