Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/03/2022
Muzică

PEACE IN UKRAINE VA – vol I @feeder sound

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii PEACE IN UKRAINE VA – vol I @feeder sound Share PEACE IN UKRAINE VA – vol I @feeder sound


Pentru a ajuta în mod direct artiștii ucraineni în aceste vremuri grele și pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la actuala criză umanitară, casa de discuri feeder sound prezintă primul volum al seriei PACE IN UKRAINE Various Artists.

Întrucât muzica este un limbaj universal care conectează culturile dincolo de granițe, iar feeder.ro este o platformă independentă axată pe muzică electronică underground și artă, în acest moment, susține pacea, curatoriind o compilație specială Various Artists pentru a strânge fonduri destinate să ajute direct artiștii ucraineni în aceste vremuri grele.

O mulțime de producători din diferite țări au răspuns inițiativei feeder.ro, construind rapid o arhivă care încorporează diferite nuanțe și stiluri de muzică electronică, de la peisaje sonore relaxate și senine la ritmuri și texturi antrenante. Primul volum cuprinde 15 piese semnate de Ilya Yansima, Maayan Nidam feat. Life on planets, Matheiu & Max Jacobson, Nils Weimann, Odette, Orbit, Paul K, Peshka, Pîrvu, Ramona Yacef & Bill It, Enzo Leep, Shato, Unisson, Valeria Croft și Yaroslav Lenzyak.

" "

Compilația Peace in Ukraine VA – Vol I, este disponibilă pe platforma Bandcamp.

Toate veniturile încasate din vânzări vor fi direcționate către conturile bancare ale artiștilor ucraineni cu care feeder.ro a colaborat anterior și cu care este în contact în prezent, precum Animated Sounds, Peshka, Komponente, Ilya Yansima, Ilya Cheise, Vlad Barocco, Orbit, dar și inițiativa lansată de Antipina Anna și Silat Beksi. Poți afla mai multe despre artiști parcurgând acest articol, și să descoperi alte inițiative de ajutorare locale sau internaționale aici.

peace in ukraine

Artiști: Ilya Yansima, Maayan Nidam feat. Life on planets, Matheiu & Max Jacobson, Nils Weimann, Odette, Orbit, Paul K, Peshka, Pîrvu, Ramona Yacef & Bill It, Enzo Leep, Shato, Unisson, Valeria Croft și Yaroslav Lenzyak

  • Data lansării: 08.03.2022
  • Label: feeder sound
  • Titlu: Peace în Ukraine VA – Vol I
  • Număr de catalog: FRSOVA001
  • Format: Digital

Despre feeder sound

feeder sound este o platformă de prezentare a talentelor locale și internaționale deopotrivă, alcătuită din DJ seturi și melodii proaspete meticulos curatoriate de revista online feeder.ro într-o colecție de sunete care promovează recunoașterea reciprocă și schimbul cultural între muzicienii din întreaga lume. Extinzându-și activitățile, feeder sound se sprijină pe baze solide, Dragutesku, Piktor, Oana și Bucurie fiind cei care au contribuit până acum la catalogul de vinil al casei de discuri. Vizitează paginile proiectului, feeder sound, EP reviews și exclusive premiere pentru a afla mai multe despre activitățile actuale și viitoare. 

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.
Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută