Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2022
Evenimente

Chef Radu Zărnescu dă startul “Beef Master”, la Palatul Brukenthal Avrig

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Chef Radu Zărnescu dă startul “Beef Master”, la Palatul Brukenthal Avrig Share Chef Radu Zărnescu dă startul “Beef Master”, la Palatul Brukenthal Avrig


Vineri, 4 martie, la restaurantul din cadrul Palatului Brukenthal Avrig va debuta „Beef Master”, eveniment culinar în cadrul căruia gurmanzii şi pasionaţii de bucătărie vor învăţa să gătescă în cel mai sofisticat mod, de la unul dintre cei mai cunoscuţi maeştrii bucătari din România, Chef Radu Zărnescu.

În fiecare din cele trei zile ale sfârşitului de săptămână, cei interesaţi vor avea posibilitatea de a participa la o experienţă deosebită, în cadrul căreia pot învăţa să gătească preparate renumite ce au ca ingredient principal carnea de vită din rasa Angus.

De data aceasta, materia primă necesară evenimentului culinar va fi pusă la dispoziţie de grupul de firme Karpaten Meat (Marpod), unul dintre cei mai importanţi crescători români de bovine din rasa Angus, ce a acceptat cu bucurie să fie partener al acţiunii.

La Palatul Brukenthal Avrig se fac ultimele pregătiri pentru organizarea acestui eveniment – şcoală; se amenajează terenul din faţa Oranjeriei, unde Chef Radu Zărnescu va susţine cursurile şi demonstraţiile de gătit, iar în parcul din faţa restaurantului va fi amenajat un ţarc unde vor fi aduse câteva vaci din rasa Angus, unele dintre acestea fiind câştigătoare a celor mai importante  titluri şi distincţii la concursuri de talie mondială.

Alături de Chef Radu Zărnescu şi Karpaten Meat, la „Beef Master” îşi va aduce contribuţia şi Domeniul Apoldium (Apoldu de Sus), proprietar de vii şi producător de vinuri de foarte bună calitate, potrivite pentru mâncarea gustoasă promisă de responsabilii din bucătărie. (Vineri seara, oaspeţii vor putea asista la o degustare de vinuri, organizată de Domeniul Apoldium.) În plus, pentru acest eveniment, gazdele au pregătit oaspeţilor şi o ambianţă muzicală deosebită, ce va fi asigurată de cunoscutul interpret de muzică de petrecere, sibianul Jan Oprişor.

Între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine principalul punct de atracţie pentru pasionaţii de preparate la grătar (şi nu numai!) gătite din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu considerând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0724.234417, sau la adresa de email: office@palatulbrukenthalavrig.ro. Taxa de participare la cursul de gătit susţinut de Chef Radu Zărnescu este de 50 lei/persoană.

Cei ce vor doar să servească cina, sau pranzul şi nu doresc să participe la curs, nu au nevoie de rezervare, restaurantul din cadrul complexului oferind trei variante: „a la carte”, „all ou can eat” şi „all inclusive”

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută