Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/12/2021
Muzică

Denise Bozoancã, românca artistă cu studii de jazz și operă în Austria, lansează primul single – “Sweet Lies“

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Denise Bozoancã, românca artistă cu studii de jazz și operă în Austria, lansează primul single – “Sweet Lies“ Share Denise Bozoancã, românca artistă cu studii de jazz și operă în Austria, lansează primul single – “Sweet Lies“


Denise Bozoancă, artistă și pianistă cu o voce cameleonică, absolventă a studiilor de jazz și operă lanseazã Sweet Lies, primul single din carieră. Denise a studiat muzicã atât în România la Universitatea de Muzică din București, cât și în Austria, în cadrul Private University for Jazz and Popular Music din Viena, având șansa de a colabora cu muzicieni diverși, de la interpreți de soul la jazzmeni de calibru.

Piesa Sweet Lies este prima din seria de compoziții născute de-a lungul experienței studiilor în Viena, orașul muzicii, Denise lăsându-se inspirată de farmecul Austriei și de dragostea pentru pian. Piesa vorbește despre dragoste și modul în care timpul ne lasă neputincioși în trecerea lui neîntreruptă, prinși pentru eternitate în mrejele sale, lăsându-ne doar amintirile și speranța că nu vom fi uitați. Este o poveste pe cât de reală, pe atât de fantezistă, care și-ar dori să fie adevărată, însă e doar o iluzie.

" "

Mă bucur mult că visul meu a devenit realitate. Piesa aceasta marchează un moment esențial, aproape crucial în drumul meu spre autocunoștere. Călătoria la Viena a fost una inițiatică, una care m-a ajutat să mă descopăr și să îmi explorez mai profund latura muzicală, cu atât mai mult cu cât mi-am început studiile muzicale la vârsta de 11 ani și încă simt că mai sunt numeroase lucruri de explorat. Îmi doresc mult ca publicul să rezoneze cu mesajul piesei și vreau sã le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această lansare. De asemenea, foarte curând pregătesc piese noi, așadar urmăriți-ne pentru a fi la curent cu noutățile”, a spus artista.

În ceea ce privește producția piesei, artista a avut onoarea de a colabora cu doi dintre cei mai cunoscuți muzicieni români: Cristian Faur și Andrei Tudor, iar videoclipul a fost filmat și regizat împreună cu Octavian Iacob, regizorul român absolvent bursier al New York Film Academy.

Denise Bozoancă este artistă Pop-Soul-Jazz și songwriter. Călătoria spre muzică a început cu preferința pentru Pop, a continuat cu înclinația spre muzica Soul și Jazz pentru ca mai apoi să se îndrepte către o altă zonă muzicală – Opera. Denise a absolvit studiile de licență în compoziție Jazz la Universitatea Națională de Muzică din București urmate de un masterat în arte – Jazz și Pop Culture la aceeași universitate. Versatilitatea vocii ei puternice, dar sensibile, dublată de talentul nativ și tehnica de canto perfecționată în ani de studiu au ajutat-o pe Denise să contureze un artist pregătit să performeze pe cele mai mari scene ale lumii, abordând diverse stiluri muzicale. Nu în ultimul rând, personalitatea puternică, atitudinea deschisă către muzică și curiozitatea permanentă față de domeniu sunt caracteristicile principale care au format-o pe Denise ca artist.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută