Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2021
Lifestyle

Exprimă-te liber prin intermediul picturii – Pictorul Fericit te ajută!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Exprimă-te liber prin intermediul picturii – Pictorul Fericit te ajută! Share Exprimă-te liber prin intermediul picturii – Pictorul Fericit te ajută!


Libertatea de exprimare este foarte importantă. Cum fiecare om se exprimă în alt mod, iată că și pictura poate fi bun prilej de a spune fără cuvinte prin ce stări treci, ce sentimente ai și poate vei fi auzit mai tare și mai clar în acest fel. Nu toți reușesc să spună prin cuvinte anumite lucruri, dar există alte moduri prin care pot face acest lucru și arta, în acest caz pictura, este unul dintre ele. Alege să te exprimi prin intermediul unor picturi uimitoare pe care le poți dărui sau cărora le poți da viață aplicând culoarea în spațiile potrivite.

Pictorul Fericit este un magazin de pictură ce îți oferă mai multe opțiuni și posibilități când vine vorba despre pictură. Găsești aici toate materialele necesare pentru a crea chiar tu niște tablouri cu care să te mândrești, pe care să așterni sentimentele și imaginile care te-au marcat în sens pozitiv, alături de picturile pe numere. Nu știi încă la ce se referă acestea? Nu mai sta pe gânduri și descoperă acum!

Exprimă-te liber prin intermediul picturii - Pictorul Fericit te ajută!

Descoperă și tu lumea picturilor pe numere

Procesul de a picta nu este numaidecât simplu, trebuie cunoscute anumite tehnici și cu siguranță este nevoie și de puțin har în această arie. Talentul este înnăscut deseori, dar trebuie și exploatat de multe ori pentru a avansa și progresa în acest sens. Unii totuși nu se descurcă prea bine la capitolul pictură și de aceea sunt disponibile la Pictorul Fericit tablourile pe numere.

Acestea respectă aceleași reguli ca și cărțile de colorat pentru adulți. Diferența este că trebuie să adaugi în fiecare spațiu numerotat culoarea potrivită, care are același număr ca și cel de pe pânză. Dacă respecți această corespondență și marginile, cu siguranță vei avea același rezultat ca și imaginea ce apare pe mock-up-ul care indică rezultatul final.

Este o activitate care relaxează. La fiecare pictură de acest gen vei primi și 3 pensule de mărimi diferite, culorile și acel mock-up menționat. Dacă vrei să pictezi oriunde în aer liber, alege și un sevalet metalic sau din lemn care îți facilitează tot acest proces și care te ajută să ai și o poziție mai corectă în timpul pictatului.

Fii chiar tu acel pictor fericit și așterne pe foaie peisajele pe care le vezi

Peisaje sau orice alte idei pe care le ai sau locuri pe care le vizitezi. Cu siguranță o pictură pe care o realizezi chiar tu cu un loc pe care vrei să îl ții minte va fi mai semnificativă decât acele zeci de poze pe care le faci cu aparatul foto. Dacă ajungi să iubești pictura prin intermediul picturilor pe numere, alege să devii chiar tu un pictor.

Poți comanda de la Pictorul Fericit un set picturi si materiale de pictat în care vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a așterne pe foaie ce îți dorești. Cine știe ce opere de artă vei realiza, ce vor fi apreciate de zeci de oameni.

Accesează site-ul și descoperă toate produsele disponibile pe care le poți comanda oricând. Comenzile mai mari de 99 lei dispun de transport gratuit, deci spor la cumpărături online!

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută