Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2021
Lifestyle / Arhitectură & Design Viața Orașului

Mergând pe Străzi cu renume, acum și online

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Mergând pe Străzi cu renume, acum și online Share Mergând pe Străzi cu renume, acum și online

Proiectul nostru se apropie încet, încet de final. Am montat 100 de panouri informative prezentând 50 de personalități pe care majoritatea bucureștenilor nu îi cunosc decât ca simple nume de stradă. Chiar dacă tururile ghidate au trecut și, din păcate, nu am putut primi mai mulți participanți, asta nu înseamnă că nu vă puteți bucura de toate poveștile și informațiile aflate.

Vă invităm așadar pe site-ul www.străzicurenume.ro să accesați în format digital toate rezultatele proiectului nostru. Veți descoperi locația tuturor panourilor informative, biografia extinsă a fiecărei personalități, dar și mai multe detalii despre toți artiștii implicați în proiect. În plus, veți putea citi povestea străzilor, a personalităților și a caselor ce au făcut subiectul tururilor ghidate. Veniți pe site-ul www.străzicurenume.ro și bucurați-vă de lucrări de artă, informații captivante și articole despre străzi, despre case, despre Bucureștiul nostru, al tuturor.

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile legate de proiect, vă invităm să ne urmăriți pe paginile de Facebook și Instagram – https://www.facebook.com/portretedecartier/  și https://www.instagram.com/portretedecartier/

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.