Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 15/11/2021
Film

Actorul Willem Dafoe se află la Bâlea Lac pentru filmările la pelicula ”Legenda lui Ochi”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Actorul Willem Dafoe se află la Bâlea Lac pentru filmările la pelicula ”Legenda lui Ochi” Share Actorul Willem Dafoe se află la Bâlea Lac pentru filmările la pelicula ”Legenda lui Ochi”


De două ori nominalizat la premiile Oscar, actorul Willem Dafoe se află zilele acestea în județul Sibiu, mai exact la Bâlea Lac, acolo unde filmează pentru „Legenda lui Ochi”.

Într-un peisaj mioritic, zilele acestea, pentru filmul avându-i în distribuție pe Willem Dafoe, Emily Watson și Finn Wolfhard se trag câteva cadre la Bâlea Lac. cazați la fosta cabană a lui Ceaușescu. 

„E ok că au ales și Bâlea. Au filmat în foarte multe locații în România în care filmează. Am înțeles și motivul pentru care filmează în aceste locuri din țara noastră, e motivul financiar dar, desigur, și pentru locațiile superbe. Emily Watson era îmbrăcată ieri ca o ciobăniță, într-una din filmările cu oile, sus, la Bâlea”, spune Marius Olariu, manager general al Bâlea Turism.

Primarul comunei Cârțișoara se declară onorat de alegerea făcută de creatorii filmului, spunând că este o oportunitate deosebită pentru județul nostru.

„Mă bucură și mă onorează alegerea lor. Cred că e o zonă cum în altă parte nu au găsit, o zonă mai aparte și de-asta au ales să filmeze aici. Cu siguranță acest film ne pune și mai mult în valoare județul. Ne ajută să fim mai cunoscuți în lume”, spune Vasilică Cîrțan, primarul de la Cârțișoara.

Filmările la Bâlea Lac se desfășoară până miercuri. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.