Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2021
Artă & Cultură / Teatru

”Sarea-n bucate” se joacă la Teatrul Gong pentru cei care prețuiesc basmele și magia

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”Sarea-n bucate” se joacă la Teatrul Gong pentru cei care prețuiesc basmele și magia Share ”Sarea-n bucate” se joacă la Teatrul Gong pentru cei care prețuiesc basmele și magia

”Sarea-n bucate” se adresează celor care preţuiesc basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nicio dorinţă nu rămâne neîmplinită. Spectacolul va avea trei reprezentații, în 20 și 21 noiembrie, la Teatrul Gong.

spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani
 
SAREA-N BUCATE
după Petre Ispirescu, adaptare de Florin Grigoraş
REGIA: Mihaela Grigoraş; SCENOGRAFIA: Mihaela Grigoraş; MUZICA ORIGINALĂ: Florin Grigoraş; în DISTRIBUŢIE: Monica Baldea, Mihaela Grigoraș;
 
durata: 45 min.
preţ bilet flexibil: 12 lei
 
Inspirat din morala şi înţelepciunea populară, spectacolul „Sarea-n bucate” se adresează tuturor, dar în special copiilor, care ştiu să preţuiască şi să iubească basmele unde conflictul dintre bine şi rău prinde viaţă în planul valorilor morale şi unde nici o dorinţă sau aspiraţie nu rămâne neîmplinită.
În spectacol, lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală, cu ajutorul Menestrelului. Copiii vor învăţa să recunoască adevăratele sentimente, cum să deosebească dragostea adevărată de dragostea falsă şi linguşitoare.
 
Acelaşi spectacol, în limba franceză şi în limba engleză, a fost selecţionat să reprezinte Romania în luna mai 2010 la cea de a XI-a ediţie a Festivalului Cultural European de la Alger/Algeria, în luna octombrie 2010 la Kids Euro Festival de la Washington D.C/USA, în anul 2011, luna octombrie la Festivalului International de Păpuşi organizat la Baku/Azerbaijan şi, în luna noiembrie la EU Cultural Festival „Youth and children day” organizat în New Delhi/India.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.