Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2021
Artă & Cultură

Tudor Șt Popa distins cu o diplomă de excelență pentru contribuția la Bienala Națională de Arhitectură

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Tudor Șt Popa distins cu o diplomă de excelență pentru contribuția la Bienala Națională de Arhitectură Share Tudor Șt Popa distins cu o diplomă de excelență pentru contribuția la Bienala Națională de Arhitectură
De curând, Senatul de la București al Uniunii Arhitecților din România l-a inclus pe Tudor Șt. Popa, CityZen Zile și Nopți Sibiu, printre cei doar 47 de membri arhitecți din Sibiu ce fac parte din această organizație profesională de prestigiu. Astfel, Tudor este cel mai nou și, totodată, cel mai tânăr membru al UAR.
 
”Vineri seară am primit de la chiar președinta UAR, arh. Ileana Tureanu, o diplomă de excelență pentru contribuția mea la reușita Bienalei Naționale de Arhitectură. Un lucru ce m-a luat prin surprindere, ținând cont de timpul scurt de când le-am devenit coleg”, declară Tudor pe pagina sa de facebook.
 
Pentru cine încă nu știe, din noiembrie 2018, Tudor e implicat activ și în Ordinul Arhitecților din România, fiind atunci votat de către colegii arhitecți din județele Sibiu și Vâlcea să îi reprezinte în Consiliul de Conducere Teritorial.
 
”Mă onorează toate aceste lucruri și mă obligă să îmi continui cât mai bine inclusiv activitatea comunitară în domeniul arhitecturii și urbanismului, prin Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu”, spune în încheiere Tudor Popa.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută