Meniu Zile și Nopți

Artă & Cultură

Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/10/2021
Artă & Cultură / Teatru Viața Orașului

Barbă albastră, un spectacol de Alexander Hausvater, revine pe 15 octombrie, la Teatrul Stela Popescu

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Barbă albastră, un spectacol de Alexander Hausvater, revine pe 15 octombrie, la Teatrul Stela Popescu Share Barbă albastră, un spectacol de Alexander Hausvater, revine pe 15 octombrie, la Teatrul Stela Popescu


Spectacolul Barbă Albastră, adaptare după o nuvelă de Max Frisch, un spectacol de Alexander Hausvater, producţie a Teatrului Stela Popescu revine pe scena Sălii Mici a Palatului Naţional al Copiilor pe 15 octombrie, de la ora 19.00.

Legenda cavalerului Barbă albastră versus straniul destin al doctorului Schaad. Un om modern care poartă în suflet o poveste cu rădăcini în lumea lui Charles Perrault, intră într-un bar de biliard. Crima de care este acuzat este teribilă, experiența închisorii este încă proaspătă și traumatizantă. Două povești suprapuse creează un univers magic și plin de suspans, într-un spectacol de teatru, muzică, mișcare, dans și pantomimă. Acțiunea din “Barbă albastră” se asemuiește unei partide de biliard, unui joc dur al eliminării și singurătății. Protagonist este veșnicul îndrăgostit, incapabil să lege relații profunde, care pendulează neiertător între nevoia de a iubi și de a fi iubit. Lumea sa ascunde o enigmă în centrul căreia este Femeia, cea care dărâmă barierele lumii fizice prin intuiție și forță interioară în căutarea … adevărului. 

Max Frisch a scris romanul – senzație, iar Alexander Hausvater l-a adaptat pentru scena Teatrului Stela Popescu, prilej cu care publicul este invitat într-un univers plin de imaginație aflat în conflict permanent cu lumea obiectivă și fragilă în care trăim.

Echipa de creaţie a spectacolului este compusă din : regia Alexander Hausvater, scenografia Adina Mastalier, coregrafia Florin Fieroiu, sound design Tibor Cari, light design Lucian Moga, video design Constantin Șimon, asistenți de regie Ioana Macarie și Livia Vișănescu.

În distribuţie : Dr. Schaad – Marius Stănescu, Lilian / Gisel / Corinne / Andrea / Dna Jetzer / Jutta, soțiile dr. Schaad – Ada Navrot, Rosalinde Z, soția decedată a dr. Schaad – Crina Matei, Dra. Schlegel / Dna Hoffer – Anca Pascu, Avocatul apărării / Pfeifer / Stocker – Cătălin Frăsinescu, Dna. Bickel / Chelnerița – Ana Maria Ivan, Fiul / Egon / Judecătorul – Cristian Neacșu, Dl. Bickel /Tatăl victimei – Sorin Aurel Sandu, Figurație specială – Silvia Maurițiu, Alin Potop, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Cristina Marin Neagu.

Premiera: București, 19 ianuarie 2020, ora 19:30 – Palatul Național al Copiilor, Sala Mică

Biletele sunt disponibile online pe: https://www.mystage.ro/#/f=0+0+teatrul-stela-popescu_123+0+0

sau la intrarea în sala de spectacol, în limita locurilor disponibile. Rezervări la telefon: 0753174618.

Acces 16 +

Durată: 1 oră și 45 de minute, fără pauză

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescu

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

IMPORTANT  

Dragi spectatori,

Având în vedere reglementările legale în vigoare cu toate modificările la zi, desfășurarea activității cu publicul în cadrul Teatrului se face în următoarele condiții:

  • ︎sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • Sala de spectacol este utilizată până la 50% din capacitatea maximă a locurilor, purtarea măștii de protecție este obligatorie, iar participarea în public este permisă doar persoanelor care prezintă dovada că:
  • ︎se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, pe baza documentului doveditor.

Spectatorii care au achiziționat bilet în perioada anterioară și care nu pot sau nu doresc să mai participe la spectacol în condițiile noilor reglementări, pot solicita returnarea contravalorii biletului de spectacol. 

Pentru biletele achiziționate online vă rugăm să trimiteți un email pe contact@mystage.ro colaboratorilor noștri de la agenția de ticketing. Suma va fi restituită în contul din care s-a făcut plata.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.