Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2021
Artă & Cultură / Teatru

Deschiderea Stagiunii 2021 – 2022 @ODEON

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Deschiderea Stagiunii 2021 – 2022 @ODEON Share Deschiderea Stagiunii 2021 – 2022 @ODEON


După un final de august încărcat, în care spectacolele Teatrului Odeon au fost primite cu bucurie în țară, a venit timpul să deschidem Stagiunea 2021 – 2022 la sediul din Calea Victoriei. 

Deschiderea Stagiunii 2021 - 2022 @ODEON

Vineri, 17 septembrie, începând cu ora 19:00, invităm publicul bucureștean în Sala Majestic, la o „Întâlnire extraordinară cu Angela Gheorghiu. O viață pentru artă.”- Lansare de carte și sesiune de autografe. Amfitrion: Marina Constantinescu. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile, fără a fi necesară o rezervare în prealabil, iar cartea este publicată de Editura Curtea Veche.

Deschiderea Stagiunii 2021 - 2022 @ODEON

În aceeași zi, la ora 19:30, în Sala Studio vom relua după aproape doi ani de zile spectacolul „Persona” de Ingmar Bergman, regia Radu Nica, cu Crina Mureșan în rol principal. Din distribuție mai fac parte Anda Saltelechi, Ioana Bugarin și Alexandru Papadopol. Traducerea este semnată de Mircea Sorin Rusu, decorul de Tudor Prodan, costumele îi aparțin Cristinei Milea, muzica și sound design-ul sunt compuse de Vlaicu Golcea, video design-ul de Ioana Ilaș Bodale și light design-ul de Andrei Délczeg.

Clasic e Fantastic @Festivalul Internațional George Enescu

Deschiderea Stagiunii 2021 - 2022 @ODEON

Sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, vom prezenta la Sala Studio, alături de Asociația „Clasic e Fantastic”, în cadrul celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional „George Enescu”, spectacolele educaționale pentru copii „Copilăria lui Enescu” (sâmbătă, 18 septembrie, ora 18:00) și „Béla Bartók și povestea prințului cioplit în lemn” (duminică, 19 septembrie, ora 11:00). În completarea celor două, duminică, 19 septembrie, ora 18:00, invităm copiii din nou în Sala Studio să ia parte la cel de-al treilea spectacol interactiv, „Copilăria lui Mozart”.

„Prezenţa unui astfel de spectacol în programul Teatrului Odeon este lăudabilă prin unicitate, dat find faptul că niciun teatru, cu excepţia celor de profil, nu-şi manifestă interesul pentru de programe educative şi cu atât mai puţin pentru producţii care se adresează unor spectatori atât de… tineri.”

Oana Medrea

Deschiderea Stagiunii 2021 - 2022 @ODEON

În Sala Majestic vă invităm la „Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, regia Alexandru Mâzgăreanu, cu Carmen Tănase, Adrian Titieni, Ioana Mărcoiu și Silvian Vâlcu (sâmbătă, 18 septembrie, ora 19:00) și „Soldatul de ciocolată (sau Armele și omul)” de Bernard Shaw, regia Andrei Șerban (duminică, 19 septembrie, ora 19:00).

BILETELE s-au pus în vânzare astăzi, 6 septembrie și se pot achiziționa online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, între orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 – 15.00.

PROGRAMUL INTEGRAL al Teatrului ODEON poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secțiunea „Program”.

Spectacolele se vor desfășura în condiții de siguranță sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii și a respectării distanţei dintre spectatori etc.), iar capacitatea sălii va fi redusă la 70 %, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută