Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Icon Film Zile si Nopti 25/08/2021
Film

Dirijorul Tăcerilor – din 8 octombrie în cinematografe

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Dirijorul Tăcerilor – din 8 octombrie în cinematografe Share Dirijorul Tăcerilor – din 8 octombrie în cinematografe


VERTICAL ENTERTAINMENT DISTRIBUITORUL FILMULUI MIAMI BICI ADUCE PUBLICULUI DIN ROMÂNIA O NOUĂ PRODUCȚIE DE FILM ROMÂNESC.

Dirijorul Tăcerilor - din 8 octombrie în cinematografe

Filmul „Dirijorul Tăcerilor” spune o poveste inspirată din fapte reale, ale cărei începuturi se regăsesc în perioada interbelică și continuă până în zilele noastre. Este povestea a trei generații care trebuie să lupte pentru a-și salva căminul. Casa în care locuiesc urmează a fi demolată pentru a face loc unor clădiri de birouri și, împreună cu locatarii săi, este victima unui șir de abuzuri ducând la abandonuri, trădări și destine destrămate într-o Românie confuză și tensionată.

Dirijorul Tăcerilor - din 8 octombrie în cinematografe

Produs de Stage Expert, în coproducție cu Abis Studio, Asociația Culturală Promissum, BBS cu spirijinul Centrului Național al Cinematografiei, filmul „Dirijorul Tăcerilor”, în regia lui Ovidiu Georgescu, după un scenariu de Ovidiu Georgescu și Theo Herghelegiu, îi are în distribuție pe Vlad Zamfirescu, Dana Vulc, Ovidiu Ghiniță, Cristina Deleanu, Ioana Mărcoiu, Victor Țepeanu, Adrian Titieni, András Demeter, Dragoș Stemate, Andrei Aradits, Maia Morgenstern, Costina Cheyrouze. Din echipa de producție a filmului mai fac parte: Petru Mărgineanu muzica, Silviu Stavilă imaginea, Theodora Penciu montaj, Ioan Iacoban sunet, Mihai Dorobanțu și Ștefan Caragiu scenografia, Raymond Manu și Ovidiu Georgescu producători.

FILMUL „ DIRIJORUL TĂCERILOR”  VA AVEA PREMIERA ÎN CINEMATOGRAFELE DIN ROMÂNIA PE DATA DE 8 OCTOMBRIE 2021.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.