Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2021
Lifestyle / Spirits Award Eat & Drink / Drink

AWARDS SPIRITS AWARD august 2021: HENDRICK’S “ORBIUM”

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDS SPIRITS AWARD august 2021: HENDRICK’S “ORBIUM” Share AWARDS SPIRITS AWARD august 2021: HENDRICK’S “ORBIUM”


Cele mai bune GINURI din lume selectate de Alin Gălățescu și Alt_Markt

HENDRICK’S “ORBIUM”. Aceasta este una dintre cele mai surprinzătoare și neobișnuite combinații din interiorul unui gin. Dacă regăsim clasicele – la Hendrick’s – ienupăr, trandafiri și castraveți, alături de câteva note citrice discrete, acum această orbită de noi arome ierboase și florale reinventează gustul de gin cunoscut, creând o simfonie de arome rafinate, Hendrick’s fiind recunoscut pentru valoarea edițiilor sale speciale. “ORBIUM” este chiar ‘invenția’ de suflet a lui LESLEY GRECIE – creatoarea ginurilor Hendrick’s – care l-a născut special pentru a ajuta lumea cocktail-urilor pe bază de gin.

AWARDS SPIRITS AWARD august 2021: HENDRICK’S “ORBIUM”

“ORBIUM” conține adăugate arome de chinină (regăsită și în apa tonică), pelin, un tip de absint mai soft (regăsit și în vermouth), precum și flori de lotus albastru – ce crează în fapt povestea florală unică. Combinația este perfect echilibrată, cu un gust rotund de arome mixate, care durează. Se crează astfel baza dorită pentru cele mai speciale cocktailuri. E o aromă misterioasă, familiară, dar și surprinzătoare, pe măsură ce trece timpul. E o stare de grație în lumea ginurilor “smart”. Dacă se zice că Hendrick’s te duce “în altă dimensiune”, aici devine totul parcă desprins din universurile multiple – reprezentate fiecare de câte o surpriză în galaxia atipică de arome din “ORBIUM”. Până și sticla, de un iconic albastru închis, pare evadată din vechile drogherii ale Evului Mediu misterios.

HENDRICK’S “ORBIUM” este alegerea perfectă pentru luna august în viziunea mea și a partenerilor de la Alt_Markt. Enjoy the Spirits World!

  • Text de ALIN GĂLĂŢESCU, Senior Editor

Alin Gălățescu, Senior editor Zile și Nopți

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută