Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/07/2021
Muzică

Goran Bregovic, astăzi, 29 iulie, la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Goran Bregovic, astăzi, 29 iulie, la Brașov Share Goran Bregovic, astăzi, 29 iulie, la Brașov


Născut în Sarajevo, Goran Bregovic – compozitor contemporan, muzician tradițional sau rockstar, a inventat propriul său stil muzical inconfundabil. Îmbinând armonios o varietate atât de mare de stiluri și tehnici, piesele lui pot fi recunoscut cu ușurință de la primele acorduri și să se adreseze întregii planete, fără nicio distincție de rasă, sex, vârstă sau religie.
La Brașov, Goran Bregovic aduce cel mai recent spectacol al său ”Three Letters from Sarajevo.” Accesul la eveniment se face după ora 17:00.

Accesul la diMANSIONS Fun Garden este gratuit, excepție făcând concertele, la care accesul se face pe bază de bilet și se va restricționa cu 2 ore înainte de concert și până la încheierea acestuia. În acest interval, în perimetrul de eveniment se vor putea afla doar plătitorii de bilet.
Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.
În același weekend, pe 30 iulie diMANSIONS Fun Garden găzduiește o petrecere Silent Disco, urmând ca pe 31 iulie să concerteze vedeta serialului Las Fierbinți – artistul Mihai Mărgineanu, alături de banda sa, iar duminică, 1 august, scena le va reveni celor de la Bosquito, una dintre cele mai iubite trupe în Brașov. 
Mai multe despre acest concert, pe pagina de event.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.