Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/06/2021
Eat & Drink Viața Orașului / Povești din București

5 grădini de vară pline de verdeață

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 grădini de vară pline de verdeață Share 5 grădini de vară pline de verdeață


Vara în București înseamnă în general căldură mare, mai mare ca în alte orașe din țară. Așadar, începând cu luna iunie, bucureștenii sunt într-o continuă căutare de locuri răcoroase, unde să poată ieși cu prietenii la bere. Le venim în ajutor cu lista de mai jos, cu grădini de vară pline de verdeață și voie bună:

Verona 

5 grădini de vară pline de verdeață

Verona este una dintre cele mai mari terase din București, dar este și locul perfect pentru a te răcori cu o limonadă sau cu o bere bună, la umbra oferită de vegetația abundentă sau de numeroasele umbrele. Ai la dispoziție peste 400 de locuri la mese (care permit distanțarea), există și un spațiu protejat de ploaie, iar meniul include și destul de multe feluri de mâncare.

Adresă: Pictor Arthur Verona nr. 13-15 

Telefon: 0732.003.060

RePlace 

5 grădini de vară pline de verdeață

RePlace este o terasă mai puțin cunoscută și ferită de aglomerația din centrul orașului, dar întâmplarea face că e ascunsă într-o zonă foarte frumoasă (Cotroceni), pe care merge s-o descoperi într-o plimbare. Găsești cafea de specialitate, multe băuturi bune, brunch, dar și hotdogi. Terasa nu e foarte mare, dar e plină de verdeață și are o atmosferă chill și plăcută.

Adresă: Nicolae Paulescu 61

Telefon: 021.410.9401

Grădina Dorobanți – Eden

5 grădini de vară pline de verdeață

Grădina Dorobanți este o mică oază de verdeață, cu hamace printre copaci, sezlonguri, bean bags și multă voie bună și agitație. Printre copăceii de aici pot încăpea în jur de 200 de oameni, dar în weekend e aproape imposibil să găsești loc aici. Însă e un loc de bifat atunci când vrei să iei pulsul comunității de oameni cool ai Bucureștiului. 

Adresă: Calea Dorobanților nr. 44

Telefon: 0725.046.204

Grădina Olari 

5 grădini de vară pline de verdeață

Iată o grădină de vară ferită de agitația din centru, chiar dacă se află în centru. Olari e situată la o aruncătură de băț de buricul târgului, este un loc creat special pentru relaxarea de după zilele lungi de muncă și pentru serile faine cu prieteni la o vorbă și o bere rece. E și un loc plin de verdeață și voie bună și au și un food truck parcat în curte, pentru cei pofticioși sau înfometați. 

Adresă: Olari 8

Telefon: 0770.147.410

Simbio 

5 grădini de vară pline de verdeață

Găsești la Simbio, pe parcursul întregii zile, unul dintre cele mai bune English Breakfast-uri din oraș, dar și alte opțiuni pentru un brunch savuros. Vedeta acestui loc este în mod clar terasa  plină de umbră și răcoare, grație gutuilor care cresc aici. În zilele de weekend e recomandat să-ți faci rezervare, pentru că este un loc care are clienți fideli ce revin foarte des aici.   

Adresă: Negustori 26

Telefon: 0756.746.246

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută