Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/03/2021
Artă & Cultură / Art Expo Viața Orașului

”Un Martie la feminin” la Galeria SENSO –

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii ”Un Martie la feminin” la Galeria SENSO – Share ”Un Martie la feminin” la Galeria SENSO –


”Un Martie la feminin” la Galeria SENSO -

 

Până pe 31 martie aveţi posibilitatea să vizitaţi o expoziție inedită ale cărei protagoniste sunt 17 dintre cele mai valoroase artiste ilustratoare din țară.

 

Expoziția este una cu vânzare și cuprinde ilustrații, obiecte decorative și bijuterii handmade si de autor, toate create de artiste.

”Ne-a venit această idée călătorind în Canada și vizitând galerii de artă, unde erau expuse astfel de lucrări” – a declarat artista Ana Ștefania Andronic BUZU. ”Astfel, am realizat că în România se organizează prea rar astfel de expoziții și evenimente, deși avem artiste foarte valoroase. Majoritatea sunt tinere și am considerat că luna martie este cea mai potrivită ocazie de a organiza o expoziție dedicată în exclusivitate femeii”.

Organizatorii expoziției de la Galeria SENSO au decis să se adreseze unui public larg, acoperind cât mai multe gusturi și genuri. Sunt expuse atât lucrări originale, cât și print-uri digitale spectaculoase, având în vedere că trăim într-o eră digitală și că această formă de artă este multora dintre tinerii artiști la îndemână.

”Un Martie la feminin” la Galeria SENSO -

Artistele care își expun creațiile la Galeria SENSO: 

Andreia Morar (@andreiasgrid), Alexandra Hochreiter (@alexandra_hochreiter), Diana Grigore (@daia_dianagrigore) Diana Barbu (@dianabarbu.illustration), Raluca Tinca (@ralucatinca), Raluca Bararu (@ralucabararu), Alina Chis (@rue.atelier), Irina Constantin (@lelemadethis), AnaMaria Neacsu (@ananeacsa7), Maria Tabarcea (@artabarcea), Cornelia Popa (@lowcostunicorns), Iulia Lazarean (@jules.creates), Elena Tara (@tzara.illo), Oana Popescu (@iunapine), Ana Andronic (@bbuzu), Ana Maria Rusnac (@delicate_boutique), Andra Lupu @andra_lupu_jewelry, Alina Bancila @alinabancila, Maria Filipescu @mariafilipescu și Raluca Buzura @ralucabuzura

”Un Martie la feminin” la Galeria SENSO -

Alexandra Hochreiter – Welcoming a Falling Star

Galeria SENSO este situată pe Calea Victoriei nr. 12C (colţ cu strada Lipscani), parter și etajul 1. Programul de vizitare: marţi – duminică, orele 12.00 – 19.00, cu respectarea măsurilor şi regulilor de acces impuse de autorităţi în contextul pandemiei COVID-19. După o pauză impusă de pandemia coronavirus, Galeria SENSO s-a redeschis la începutul acestui an cu expoziția artistei Ana Ștefania Andronic BUZU, intitulată IPOSTAZE TULBURĂTOARE. Expoziţia, care s-a bucurat de mare succes a fost curatoriată de regretatul critic de artă Doina Păuleanu, Doctor în Istoria Artei, plecată dintre noi pe 23 decembrie 2020. 

”Un Martie la feminin” la Galeria SENSO -

Galeria Senso este un spațiu privat destinat prezentării, stimulării și promovării artei contemporane. Situată Centrul Vechi al Bucureştilor, Galeria Senso organizează periodic expoziții însoțite de materiale promoționale de o calitate deosebită. Tot aici sunt prezentate în detaliu lucrările artiștilor aflați în portofoliu, clasificați în cele cinci secțiuni principale: pictură, grafică, sculptură, artă decorativă și bijuterie contemporană. Site-ul încorporează platforma unui magazin online și oferă posibilitatea achiziționării operelor de artă la un ”click” distanță. Mai multe informații regăsiți pe: www.galeriasenso.ro

„Aducem arta mai aproape de tine – este deviza galeriei, în numele căreia ne-am propus să facem o selecție cât mai reprezentativă de autori și opere. Expozițiile organizate la Galeria Senso fac parte dintr-un program complex, deschis cu generozitate tuturor – Catena pentru Artă – prin care sperăm să se manifeste, autentic și original, o vocație culturală asumată! Vom continua să organizăm și în 2021, cu același succes, evenimente de referință în peisajul cultural al Bucureștilor, atât cât de vor permite vremurile actuale” – Galeria de Artă SENSO, București.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută