Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/02/2021
Podcast POP-UP STORiEs

Podcast I Top10 momente Pop Culture din România

Ioan Big De Ioan Big
Comentarii Podcast I Top10 momente Pop Culture din România Share Podcast I Top10 momente Pop Culture din România


CE ESTE POP CULTURE SAU MAI PE ROMÂNEȘTE SPUS – CULTURA POPULARĂ? 

Conform definiției, Pop culture este o prescurtare de la “popular culture” și reprezintă o colecție de gânduri, concepte, idei, forme de expresie și atitudini preferate de populația din zilele noastre. Un fel de numitor comun.

Cele mai frecvente categorii de cultură pop sunt: filmul, muzica, artele performative şi vizuale, gastronomia, sportul, moda, jocurile video și tehnologia.

" "

Ioan Big, publisher Zile și Nopți și analist pop culture, a realizat un top 10 al celor mai importante momente pop culture din România

 “Dificultatea cuantificării valorii prin impact şi relevanţă la nivel de masă, precum şi evoluţia contextului – din lumea consumului strict controlat din anii comunismului în cea a consumerismului anarhic din prezent -, fac imposibilă o ierarhizare analitică, deci nu pot oferi decat o perspectivă pur subiectivă asupra influencerilor majori în Pop culture-ul autohton.”

 ÎNCEPEM TOP 10 MOMENTE POP CULTURE DIN ROMÂNIA

YOUTUBE I ZILE ȘI NOPȚI

SOUNDCLOUD I ZILE ȘI NOPȚI

SPOTIFY I ZILE ȘI NOPȚI

GOOGLE PODCAST I ZILE ȘI NOPȚI

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută