Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/01/2021
Artă & Cultură / Teatru

„Happiness, loading. It might take a while”, un spectacol despre fericire în rol de răzvrătire

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii „Happiness, loading. It might take a while”, un spectacol despre fericire în rol de răzvrătire Share „Happiness, loading. It might take a while”, un spectacol despre fericire în rol de răzvrătire


Teatrul Improbabil, primul teatru sonor independent din România, își continuă micro-stagiunea cu un nou spectacol—„Happiness, loading. It might take a while”, în premieră pe 24 ianuarie de la ora 20:00.

„Happiness, loading. It might take a while”, un spectacol despre fericire în rol de răzvrătire

„Ne aflăm într-o țară în care nimeni nu mai știe să fie fericit. Cu o mie de ani în urmă, toate exprimările bucuriei au fost ascunse și încuiate în Spațiul Interzis. Ce facem însă când cineva descoperă zâmbetul și ne arată viața așa cum ar putea ea să fie? Putem învăța să fim fericiți? Avem sau nu o datorie față de noi înșine să ne construim, cărămidă cu cărămidă, zâmbet cu zâmbet, fericirea?”

Regia spectacolului este semnată de Alin Neguțoiu, absolvent al secției de Regie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale”, și actual student la Masterul de Regie de Teatru Contemporan și Artă Performativă al Universității Naționale de Arte din Târgu Mureș, iar dramaturgia îi aparține Laurei Ivăncioiu, studentă în anul II la Masterul de Scriere Dramatică la U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale”. Universul sonor este creat de Alex Crăciun, iar muzica originală de Alexandru Condurat.

Vocile din „Happiness, loading. It might take a while” sunt Alexandru Potocean, Istvan Teglas, Ada Galeș, Sabina Lazăr, Luca Rădulescu. În propriile roluri: Andreea Esca, Adelin Petrișor, Vlad Petreanu și Tudor Mușat.

„Tot ce știu sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căști. Și că actele de răzvrătire sunt necesare. Nu știu dacă putem fi fericiți sau dacă chiar există fericire sau dacă chiar trebuie să fim fericiți. Poate că e irelevant. Dar poate că există momente în viață când fericirea sau zâmbetul devin acte de răzvrătire. Deci poate devin necesare. Poate. Ce e sigur e că spectacolul trebuie ascultat la căști.”, spune Alin Neguțoiu, regizorul spectacolului „Happiness, loading. It might take a while”

Happiness, loading. It might take a while” va putea fi ascultat pe canalul de Youtube al Teatrului Improbabil. Spectacolul va fi disponibil pentru 24h. Mai multe detalii despre spectacolele și echipa Teatrului Improbabil găsiți pe paginile de Facebook și de Instagram.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută