Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/01/2021
Eat & Drink Viața Orașului

Skybar-uri încălzite din Bucureşti

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii Skybar-uri încălzite din Bucureşti Share Skybar-uri încălzite din Bucureşti


nomad

 

Skybar-uri încălzite din Bucureşti

 

Pentru că timpul pe care îl putem petrecem afară devine din ce în ce mai limitat și pentru că tuturor ne place socializarea într-un cadru plăcut – cu atât mai mult altul decât propria casă, dat fiind faptul că în ultima perioadă lumea noastră exterioară a fost redusă la petrecere timpului în casă – vă propun trei skybar-uri încălzite de unde puteți admira priveliștea Bucureștiului sau, mai bine spus, măcar o mică parte din aceasta.

 

KLANdestin

Adresa: Strada Liviu Rebreanu Nr. 6A

klandestin colaj

Dacă ajungi prin parcul IOR în jur de ora apusului și ești în căutarea unui loc perfect de admirat cerul, KLANdestin este poziționat ideal. Situat la etajul 2 în incinta Galeriilor Titan, sky bar-ul oferă o priveliște frumoasă și o privire de ansamblu a zonei din împrejurul parcului IOR. Acolo, decorul este menit să te facă să te simți cât mai aproape de natură, fiind plin de plante, ghirlande și leduri subtile, dominând culorile reci care completează perfect alături de DJ atmosfera intimă și friendly de pe terasă.

 

Linea / Closer To The Moon

Adresa: Calea Victoriei 17

linea

Poziționat deasupra aglomerației Centrului Vechi, în inima Bucureștiului, Linea impresionează prin calitatea sa de a oferi un apus de neuitat dar și prin designul contemporan care scoate din anonimat terasa. Dacă ești în căutarea unei ,,călătorii spre Lună”, de unde îți poți petrece timpul într-un igloo boem, atent decorat cu blănuri pe scaune, Linea te așteaptă să te introducă în atmosfera venirii sezonului rece.

 

Nomad

Adresa : Strada Smârdan 30

nomad

Situat la mansarda unei clădiri istorice din Centrul Vechi, poate pe cea mai aglomerată stradă dintre toate celelalte din Centru, Nomad îți captivează atenția încă de la prima privire, neștiind unde să îți îndrepți ochii prima dată. De la tavanul integral de sticlă, la decorul unic, diversificat, fie cu scaune înalte de bar, fie cu mese joase și tapițerii colorate, skybar-ul este unul ceva mai extravagant, ideal pentru un sfârșit de săptămână obositor în care vrei să te „răsfeți” într-un loc ceva mai special.

  • Recomandări de MĂDĂLINA LEFTER

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută