Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2020
Zile si Nopti

Chestionar de #Sibiu – Sandy Stancu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Chestionar de #Sibiu – Sandy Stancu Share Chestionar de #Sibiu – Sandy Stancu


Idealistă, cu rădăcini în Sibiu și antene în Cluj-Napoca. By day, jonglează cu strategii de comunicare, PR și plannere de social media. Când nu se uită nimeni scrie poezii, pe care le eliberează apoi, în văzul & auzul tuturor (atunci când nu e pandemie).

 

DE CE SĂ LOCUIEȘTI ÎN SIBIU Sibiul este locul potrivit pentru povești cu happy ending. Are un calm și o frumusețe care reușesc să te apropie de tine și e suficient de mic, încât să-ți insufle sentimentul de comunitate. E confortabil, dar oferă spațiu pentru inovație, astfel că e simplu să te faci remarcat dacă ai idei bune.

 

TREI LOCURI PE CARE ORICINE AR TREBUI SĂ LE VADĂ ÎN SIBIU Muzeul Național Brukenthal, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA și, neapărat, turul Street Art (cu bicicleta). Cele trei dimensiuni ale Sibiului.

 

UN FESTIVAL TARE CU CARE ASOCIEZI SIBIUL Trei: Astra Film Festival, Street Delivery și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu.

 

ÎN SIBIU MĂ INSPIRĂ Natura și prezența ei la tot pasul.

 

UN GUST, UN PREPARAT SPECIFICE SIBIULUI Când zic Sibiu, mă gândesc instant la telemea de oaie și pomana porcului. ‘Tis the season.

 

CEA MAI BUNĂ MÂNCARE DIN ORAȘ O GĂSEȘTI Șnițelul de mangaliță de la Restaurant Pasaj și balmoșul postmodernist de la Kombinat Gastro-Brewery.

 

CE TE FACE SĂ ZÂMBEȘTI PE STRĂZILE SIBIULUI În vremurile pre-pandemice mă făceau să zâmbesc turiștii, care mă ajutau să văd Sibiul mereu altfel. Sper că situația se va îmbunătăți și vom ajunge din nou să le zâmbim străinilor.

 

UN LOC PREFERAT DE UNDE POȚI VEDEA TOT ORAȘUL Turnul Bisericii Evanghelice, din Piața Huet, combinația perfectă între straniu și romantic.

 

SPAȚII DIN ORAȘ CARE MERITĂ SĂ FIE REVITALIZATE Visez la clipa când străzile 9 Mai, Faurului & co. vor deveni hub-ul artistico-creativ al Sibiului. Sunt câteva exemple că lucrurile vibrează în această direcție (concept store-ul Jujube, Atelierul de Rame etc).

 

FORMULA CARE DEFINEȘTE STAREA DE SPIRIT A SIBIULUI În contextul actual, simt că termenul potrivit este transformare.

 

SIBIULUI ÎI LIPSEȘTE Curajul de a ieși din formulele care l-au consacrat, de a experimenta și de a îndrăzni mai mult.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută