Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2020
Muzică

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia Share 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia


kissTop40 powered by Lion

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia

 

Antonia este una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, dacă nu chiar cea mai frumoasă. Însă, puțin a rămas ca ea să se lanseze în America și să rămână acolo, pentru că de la vârsta de 5 ani Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului.

Dacă nu știai asta despre frumoasa cântăreață, atunci ți-am mai pregătit alte 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia, mai ales dacă-ți place muzica ei și te numeri printre fani.

Antonia colaj 1

 (sursa foto faccebook/AntoniaOfficial)

  1. Numele de familie al Antoniei este Iacobescu, dar ea mai are un nume: Clara. Așadar, numele întreg al Antoniei este Antonia Clara Iacobescu. De asemenea, ea s-a născut în România cu aproape 8 luni înainte de Revoluție.
  2. Antonia nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic. El s-a despărțit de Denise, mama vedetei, pe când Antonia era doar un bebeluș. Între timp, mama solistei s-a recăsătorit cu Mihai Iacobescu și, când Antonia avea cinci ani, au plecat în SUA. Acolo, ea a devenit un model apreciat și a ajuns să colaboreze cu agenții mari, cum ar fi Lenz sau Ford Models.
  3. Primul videoclip în care și-a făcut apariția nu a fost la o piesă a ei, ci a fost într-unul al unor rapperi mai puțin cunoscuți din State. S-a întâmplat în 2005 când a apărut ca animatoare în videoclipul „Everywhere I Go”, al lui X1 și Lil Flip.
  4. La întoarcerea în România, când artista avea în jur de 18 ani, l-a cunoscut pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând și a fost impresionat de vocea și de frumusețea ei. În urma întâlnirii dintre Antonia și Tom Boxer a rezultat primul hit „Roses on Fire”, care a avut mare succes nu doar în România și a fost difuzat și pe posturi de radio și televiziune din Olanda și Polonia. Acela a fost momentul care a lansat cariera muzicală a Antoniei.
  5. Primul tatuaj al Antoniei a fost o fundiță desenată la încheietura mâinii. Ea a ales acest tatuaj datorită unui trend american. Ulterior, genul acesta de tatuaj a devenit foarte popular și în România.

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia

Antonia, Credit foto Alexandru Chițu (sursa foto faccebook/AntoniaOfficial)

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia

Antonia, Credit foto Bogdan Moldovan (sursa foto faccebook/AntoniaOfficial)

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Antonia

Acum că ai aflat atâtea despre Antonia, vezi și pe ce poziție se situează în KISS TOP 40 cel mai recent hit al său „Rebound”.

kissTop40 powered by Lion

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută