Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/11/2020
Eat & Drink / Horeca Viața Orașului

5 terase încălzite pe care să le vizitezi în această toamnă

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 5 terase încălzite pe care să le vizitezi în această toamnă Share 5 terase încălzite pe care să le vizitezi în această toamnă


Avenit toamna, au venit și restricțiile generate de numărul mare de noi cazuri de COVID-19, așa că terasele încălzite sunt la mare căutare. Așa că ne-am gândit că ar fi utilă o listă cu câteva terase care au anunțat deja că s-au dotat pentru a-și primi clienții și când afară este frig.

Iată 5 astfel de locuri:

Modelier

Modelier

Adresa: Duzilor 12 | Telefon: 0799.630.693

La Modelier terase e împărțită în două zone, una care este acoperită, în caz de ploaie, și una de pe care să poți să admiri stele de pe cer. Ambele sunt dotate cu încălzitoare, așa că e o idee bună să treci pe aici atunci când vrei să petreci timp cu cei dragi pe o terasă prietenoasă și safe în aceste vremuri grele.


Manasia

Mănăsia

Adresa: Stelea Spătarul 13 | Telefon: 0736.760.063

Și cei de la Mănăsia au anunțat că au echipat terasa cu tot ce trebuie pentru a asigura confortul termic pentru clienții care le trec pragul în această perioadă. Găsești aici bere bună, mâncare de la Munchies Food, dar și multe evenimente culturale de toate felurile.


J'ai Bistrot

J’ai Bistrot

Adresa: Calea Griviței 55 | Telefon: 031.426.2047

J’ai Bistrot a apărut și în lista noastră de terase de unde poți lucra remote, iar acum, că au fost instalate numeroase încălzitoare, poți să continui să lucrezi de aici chiar și când afară toamna te anunță că o face schimb cu iarna. E ok chiar și când plouă, pentru că au umbrele mari, și unde mai pui că au și unele dintre cele mai bune și avantajoase meniuri de prânz.


Chefs

Chefs. Experience

Adresa: Calea Floreasca 60 | Telefon: 0723.856.916

Dacă ești în căutarea unei terase încălzite mai fancy și cu seri cu muzică live, atunci Chefs.Experience este locul ideal. Au în meniu multe preparate interesante, iar serile de marți sunt dedicate bucătăriei grecești. De asemenea, aici mai gătește și Chef Scărlătescu. Deci, e cu siguranță de ținut minte.


Expirat

Expirat

Adresa: Constantin Istrati 1 | Telefon: 0733.974.728

Apropo de muzica live, și terasa de la Expirat este dotată cu încălzitoare. În plus, pe lângă concertele acustice sau cu DJ care mixează live, aici mai au loc și sesiuni de cooking cu preparate care n-au cum să nu trezească în tine pofte. Neapărat de trecut pe aici, pentru că poți să legi totul și de o plimbare prin parcul Carol I.

  • Text de Gruia Dragomir.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.