Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2020
TV

Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller Share Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller


Serialul thriller Lincoln: Colecționarul de oase ( Lincoln Rhyme – The Hunt for the Bone Collector), inspirat din celebrul best seller al lui Jeffrey Deaver, va avea premiera în România pe 26 octombrie și va fi difuzat în fiecare luni seara, de la ora 22.00, la AXN.

Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller

Enigmaticul și cunoscutul criminal în serie, Colecționarul de oase care a îngrozit orașul New York, a dispărut dintr-o dată. Trei ani mai târziu, când o crimă extrem de elaborată indică că acesta s-a întors, îl forțează pe Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), fost detectiv NYPD și geniu criminalistic, să renunțe la statutul de pensionar. Lincoln era considerat cel mai bun din branșă până când un accident grav, cauzat chiar de Colecționarul de oase, l-a lăsat paralizat și l-a obligat să părăsească munca de teren. Când Amelia Sachs, o tânără ofițer cu înclinații spre zona de profilare, pornește pe urmele celebrului criminal, Rhyme găsește în ea un partener pentru acest nou joc de-a șoarecele și pisica. Neobișnuitul cuplu detectiv își unește forțele pentru a rezolva cazurile cele mai dificile și încurcate din New York însă, în același timp, trebuie să se grăbească pentru a prinde ucigașului enigmatic care i-a adus împreună, înainte de a mai apărea noi victime.

Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller

Russell Hornsby (Fences, Grimm), Arielle Kebbel (Ballers, The Vampire Diaries), Brian F. O’Byrne (Mildred Pierce), Tate Ellington (The Brave), Courtney Grosbeck (Homeland, Love Life), Ramses Jimenez (Fear the Walking Dead), Brooke Lyons (2 Broke Girls), Roslyn Ruff (Madam Secretary) și Michael Imperioli (The Sopranos) formează distribuția noii drame.

Lincoln: Colecționarul de oase, un nou serial thriller

Mark Bianculli (Hunters) și VJ Boyd (S.W.A.T) sunt creatorii și producătorii executivi ai serialului. Barry O’Brien (Gone, CSI Miami) este showrunner, iar Seth Gordon (The Goldbergs, The Good Doctor, Atypical) a regizat episodul pilot, fiind, de asemenea, producător executiv.

Lincoln: Colecționarul de oase (Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector) este produs de Universal Television și Sony Pictures Television, în parteneriat cu Keshet Studios.

Mesaj video Russell Hornsby (Lincoln Rhyme) pentru fanii AXN din România: 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută