Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/09/2020
Muzică

Lady Gaga a acordat un interviu tulburator celor de la CBS Sunday Morning

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Lady Gaga a acordat un interviu tulburator celor de la CBS Sunday Morning Share Lady Gaga a acordat un interviu tulburator celor de la CBS Sunday Morning


Lady Gaga, artista recunoscută la nivel mondial ca un adevărat icon, a lansat recent al șaselea album „Chromatica”. În urmă cu două zile, Gaga a acordat un interviu jurnalistului Jay Kernis, în care a dezvăluit detalii din trecutul său despre cât de grea și apăsătoare a fost luptă cu celebritatea.

Ascultă aici albumul.

colaj Lady Gaga

Materialul „Chromatica” este în accepțiunea celor de la CBS Sunday Morning un fel de jurnal scris al artistei, însă în care sunt expuse doar aspecte triste, tulburătoare.

Interviul poate fi urmărit aici:

Și versurile pieselor de pe noul album fac parte din acest jurnal negativ scris de către artistă. De exemplu, single-ul „911”, lansat recent cu videoclip, are o explicație apăsătoare <<„Pop a 911” este o referință către medicamentele pe care trebuia să le iau, când mă panicăm pentru că sunt „Lady Gaga”>>

Urmărește aici videoclipul “911” 

Artista a adăugat că numele de Lady Gaga a fost cel mai mare dușman al sau: „Am renunțat la mine, urăm că sunt superstar, credeam că sunt folosită…”
În plus, acest statut, a adus cu șine și alte afecțiuni de natură fizică: „Daca eram la cumpărături și cineva îmi punea un telefon în față și încearcă să facă o poză, mă lua cu durere de stomac, cu panică, cu frica”. Cu ajutorul celor din jurul său, Lady Gaga a ajuns să nu o mai urască pe Lady Gaga: “Am ajuns să mă iubesc, să fiu bine cu mine, atât fizic, cât și psihic”.

Lady Gaga

Albumul “Chromatica” debut pe primul loc în topul iTunes

Lady Gaga a lansat cel de-al șaselea material discografic din carieră-Chromatica la sfârșitul lunii mai. Albumul a debutat pe primul loc în topul iTunes în 58 de țări. “Chromatica” include 16 track-uri, printre care colaborarile cu Ariană Grande, Elton John și Blackpink și a fost produs de către Bloodpop și Lady Gaga. 

Channel Kindness

În cadrul interviului, Lady Gaga a vorbit și despre “Channel Kindness”, nouă să carte.

 

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută