Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2020
Zile si Nopti

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019 Share TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019


O cafea aromată și gustoasă e întotdeauna o idee bună, mai ales atunci când o servești în locul potrivit. Fenomenul cafenelelor de specialitate a luat avânt la Sibiu în ultimii ani, iar pretențiile au devenit tot mai mari. Am vrut să aflăm ce cafenele frecventează sibienii, așa că în urma sondajului TOP 10 ZILE ȘI NOPȚI, organizat pe site-ul www.zilesinopti.ro la începutul anului, am adunat vot cu vot, iar acum vă prezentăm TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019.

 

  1. BAROC CAFE

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

Cafenea, restaurant, terasă cochetă, atmosferă boemă, muzică bună, personal prietenos, iată doar câteva argumente pentru care sibienii aleg Baroc Café situat în Piața Mică, zona zero a orașului.

FB: https://www.facebook.com/baroc.sibiu.1

 

  1. AM PM COFFEE & MORE

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

Amplasat în clădirea primului restaurant la stradă din Sibiu, în apropiere de Podul Minciunilor, aici poți servi un cold brew, iced latte, creamy latte, cappuccino, americano, flat white și multe altele.

FB: https://www.facebook.com/ampmsibiu/

 

  1. ARHIVA DE CAFEA ȘI CEAI

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

Dacă vrei o cafea bună direct de la prăjitorie, Arhiva de Cafea și Ceai e locul pe care îl cauți. În acest an, din motive deja binecunoscute, cafeaua o poți servi la terasa dintre ziduri de la Pasajul Scărilor.

FB: https://www.facebook.com/ArhivaDeCafeaSiCeai/

 

  1. RENNES CAFFEE

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

La doi pași de Parcul Sub Arini se află paradisul cafelelor aromate, Rennes Caffee, de unde poți lua cu tine la drum un Coffee To Go sau unde poți savura în tihnă o cafea ori un fresh pe terasă.

FB: https://www.facebook.com/rennescaffee/

 

  1. LUMOS

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

O cafea nu-i niciodată doar despre cafea. E despre conversații cu prietenii, planuri împreună sau schimb de idei. Totul într-o ambianță plăcută. Mâncarea bună are și ea rolul ei în a lega întreaga poveste.

FB: https://www.facebook.com/lumoscoffeebrunch/

 

 

  1. TUCANO COFFEE

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

Indiferent în care mall al Sibiului te afli, boost-ul de energie de care ai nevoie înainte de cumpărături ți-l iei de la Tucano Coffee, care te așteaptă cu cafea proaspătă și aromată. Love. Peace. Coffee.

FB: https://www.facebook.com/TucanoCoffeeNepal/

Site: https://www.tucanocoffee.com/

 

  1. CAFE WIEN

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

Un pic din Viena în Sibiu. Cafenea, dar și restaurant și cofetărie în stil vienez. În timp ce savurezi cafeaua cu specfic vienez, poți admira Orașul de Jos de pe una dintre cele mai frumoase terase din oraș.

FB: https://www.facebook.com/cafewien.ro/

Site: http://cafewien.ro/

 

  1. HUG THE MUG

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

O cafenea cu specific to go pe cea mai aglomerată pietonală din Sibiu, unde îți poți personaliza după preferințe cafeaua și unde, de la râșnire până la ambalare, aceasta e preparată chiar în fața ta.

FB: https://www.facebook.com/HugtheMugCoffeeToGo/

Site: https://shop.hugthemug.ro/

 

  1. NOD

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

La NOD, cafeaua e un ritual zi de zi: cafea de specialitate, prăjită în Sibiu, savurată pe una dintre cele mai cool terase din Piața Mică. Dimineața poate începe cu o cafea, iar seara se poate încheia cu un vin.

FB: https://www.facebook.com/nod.pub/

 

  1. 146 I LOVE COFFEE

TOP 10 CAFENELE din Sibiu în 2019

Cauți gustul desăvârșit al cafelei? Îl găsești la 146 I Love Coffee, fie pe Ocnei 18, fie pe Alba Iulia 100. Ești așteptat cu cafea de specialitate, proaspăt prăjită și pregătită cu multă pasiune. WAKE UP!

FB: https://www.facebook.com/146-I-love-Coffee-Hermannstadt-Speciality-Coffee-555759224786318/

Site: https://www.146coffeesibiu.ro/

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută