Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2020
Zile si Nopti

Chestionar de #Sibiu – Fabiola Petri

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Chestionar de #Sibiu – Fabiola Petri Share Chestionar de #Sibiu – Fabiola Petri


Fabiola Petri a studiat actorie la Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu, iar în prezent e actriță la Teatrul Național ”Radu Stanca”, secția germană. E iremediabil îndrăgostită de meseria ei, iar cel mai recent publicul a putut să o vadă în spectacolul ”LIVE”, în regia lui Bobi Pricop, primul spectacol al TNRS care s-a jucat pe scenă după ridicarea restricțiilor, însă pe care publicul l-a vizionat online, în direct. Fabiola e o fire optimistă, caută mereu bunătatea în oameni, iubește motociclismul și încearcă să se bucure de fiecare clipă, ”deoarece timpul trece foarte repede”, adaugă ea.

 

DE CE SĂ LOCUIEȘTI ÎN SIBIU Pentru că e cel mai frumos oraș iar pe mine mă primește mereu în brațele lui, pentru că aici m-am dezvoltat și am devenit cine sunt azi, pentru că a devenit cel mai drag ”acasă”.

 

TREI LOCURI PE CARE ORICINE AR TREBUI SĂ LE VADĂ ÎN SIBIU Ca să evit obiectivele arhicunoscute, iată câteva locuri dragi mie: Biblioteca Astra (corpul vechi), cimitirul evreiesc și Piața Cibin (care dimineața mustește de viață și diversitate).

 

UN FESTIVAL TARE CU CARE ASOCIEZI SIBIUL Pe lângă FITS, care e o sărbătoare a orașului, mi-e drag Festivalul Internațional de Benzi Desenate, care anul acesta nu a avut loc, dar pe care îl aștept cu nerăbdare la anul.

 

ÎN SIBIU MĂ INSPIRĂ Centrul vechi, liniștea dimineților de iarnă, munții care în zilele senine se văd din oraș, zidul vechi al orașului, tot ce înseamnă street art.

 

UN GUST, UN PREPARAT SPECIFICE SIBIULUI Voi asocia mereu Sibiul cu două gusturi: pita cu fasole de la don Titi (ce dor îmi e) și cremșnitul pe care îl făcea bunica. Pe lângă aceste amintiri, sunt mare fan al brânzeturilor de ”La Mimi”.

 

CEA MAI BUNĂ MÂNCARE DIN ORAȘ O GĂSEȘTI Acolo unde e făcută cu multă dragoste, special pentru mine – acasă.

 

CE TE FACE SĂ ZÂMBEȘTI PE STRĂZILE SIBIULUI Ador să analizez oamenii pe stradă, ceea ce mă face să zâmbesc. Uneori surâd fără motiv – poate mă vede cineva și se molipsește (hihi).

 

UN LOC PREFERAT DE UNDE POȚI VEDEA TOT ORAȘUL Cel mai fain se vede din parapantă, dar mă mulțumesc și cu priveliștea de pe terasa de la ultimul etaj a Bibliotecii Astra, corpul nou sau dealul Gușterița.

 

SPAȚII DIN ORAȘ CARE MERITĂ SĂ FIE REVITALIZATE Combinatul Independența de lângă Cibin, fostul liceu Pedagogic (Magheru), casa de pe Victoriei colț cu Transilvaniei și cred că toate casele părăsite din oraș s-ar bucura să fie iar utile.

 

FORMULA CARE DEFINEȘTE STAREA DE SPIRIT A SIBIULUI No… Hai! (râzi) ”formula” ar fi CO2 + frumos + H2O + dragoste

 

SIBIULUI ÎI LIPSEȘTE Piste de biciclete, alternative la aglomerația din centru, originalitate în proiectele culturale, responsabilitate față de mediu și consum și locuri mai funky de dansat.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută