Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/07/2020
Muzică

Liviu Teodorescu lanseaza piesa “Multumesc”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Liviu Teodorescu lanseaza piesa “Multumesc” Share Liviu Teodorescu lanseaza piesa “Multumesc”


Liviu Teodorescu continua seria de lansari din acest an cu piesa “Multumesc” si, impreuna cu ea, da startul celui de-al treilea volum #LiTEMoments.

“Multumesc” vine ca o declaratie de multumire atipica, pusa pe note muzicale. Cu o fina ironie, artisul face o declaratie chiar ex-ului persoanei iubite. Multumirea consta in comportamentul nepotrivit, pe care acesta l-a avut, si faptul ca nu a stiut sa o iubeasca, lasandu-i lui loc artistului sa repare tot ce a stricat el.

Aceasta este prima piesa din al treilea volum LiTE Moments, un proiect de suflet marca Liviu Teodorescu. Este al treilea an consecutiv in care Liviu lanseaza seria LiTE Moments, un calup de piese scrise cu si despre iubire. In continuare, artistul va mai lansa inca doua melodii, parte din acest volum, la o distanta de doua saptamani intre ele.

Liviu Teodorescu lanseaza piesa "Multumesc"

In ultimii ani, numeroase piese din volumele LiTE Moments s-au remarcat si au devenit nelipsite de la toate concertele lui Liviu, fiind fredonate de toti fanii. Printre acestea se numara “Prefa-te”, “Toate momentele”, “Sa nu te prind” si multe altele.

Versurile si muzica sunt facute integral de Liviu Teodorescu, pentru productie a colaborat cu Ionut Vasilache, iar mix & master-ul piesei a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipurile volumului trei LiTE Moments au fost filmate in Gradina Botanica, de catre Loyal Trip Cartel, toate pastrand aceeasi nota, la fel ca ultimele doua volume.
Asculta / Descarca “Multumesc”.
Liviu Teodorescu este, cu siguranţa, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 705 mii de urmaritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicala, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Asculta” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută