Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2020
Muzică

Concertul Depeche Mode ‘LiVE SPiRiTS’ se vede gratuit pe internet

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concertul Depeche Mode ‘LiVE SPiRiTS’ se vede gratuit pe internet Share Concertul Depeche Mode ‘LiVE SPiRiTS’ se vede gratuit pe internet


LiVE SPiRiTS, concertul Depeche Mode de la Waldbühne (Berlin) va fi difuzat o singură dată, online, pe canalul de youtube al trupei britanice, joi, 25 iunie, de la ora 22.00, ora României.

Concertul se vede aici:

" "

După vizionarea de pe internet, concertul de la Berlin se poate cumpăra în format DVD/ Blu-ray începând de vineri, 26 iunie. 

“Cover Me”, live in Waldbühne, Berlin

Anul trecut, pe 21 noiembrie, DEPECHE MODE au lansat în cinematografele din întreaga lume și un documentar al trupei, SPIRITS IN THE FOREST, regizat de Anton Corbijn. Pelicula este un mix între povești emoționante despre puterea universală a muzicii și diverse momente de pe scenă ale trupei, din turneul record 2017/2018 GLOBAL SPIRIT, turneu care a ajuns și în România, la Cluj-Napoca.

Concertul Depeche Mode ‘LiVE SPiRiTS’ se vede gratuit pe internetConcertul Depeche Mode ‘LiVE SPiRiTS’ se vede gratuit pe internetCristian Flueraru e fanul Depeche Mode din România care apare în documentarul „Spirits in the Forest”, alături de alți 5 fani din alte țări. Poveștile lor formează acest documentar care vorbește despre impactul muzicii Depeche Mode asupra a milioane de oameni din diverse generații.

Concertul Depeche Mode ‘LiVE SPiRiTS’ se vede gratuit pe internetFoto: Cristian Flueraru 

Citește aici un interviu cu Cristian Flueraru, exclusiv pentru Zile și Nopți.

Concertul Depeche Mode ‘LiVE SPiRiTS’ se vede gratuit pe internet

Dave Gahan, solistul Depeche Mode le-a spus celor de la Rolling Stone că albumul SPIRIT este “reflectarea convingerilor pe care membrii trupei le au în raport cu regresul omenirii. Totul devine fluid, iar conștiința noastră nu mai detectează vulgaritatea, prostul gust, ci le acceptă pe toate ca episoade din firescul vieții”

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută