Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/05/2020
Muzică

Rockstadt Extreme Fest se reprogramează pentru 2021

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Rockstadt Extreme Fest se reprogramează pentru 2021 Share Rockstadt Extreme Fest se reprogramează pentru 2021


Rockstadt Extreme Fest se reprogramează pentru anul 2021. Iată comunicatul de presă primit de la organzatori:

“Dragi prieteni,

" "

Vă mulțumim pentru susținere, răbdare și înțelegere!

Vrem să știți că, în ciuda situației complicate și fără precedent, nu am uitat de VOI pentru că festivalul este făcut pentru VOI. Astfel, dorim să vă oferim informații la prima mână despre cum stau lucrurile.

Autoritățile nu oferă răspunsuri la întrebarea ce se întâmplă cu festivalurile din vară pentru a putea gestiona mai bine relația noastră cu voi și cu toți partenerii și furnizorii implicați în buna desfășurare a Rockstadt Extreme Fest.

Festivalurile din Europa și-au reprogramat ediția din acest an pentru anul următor, fiind nevoite să facă acest lucru ca urmare a deciziei autorităților, a anulărilor turneelor trupelor confirmate, a incertitudinii legate de evoluția pandemiei, a riscului expunerii participanților la un mediu favorabil propagării virusului și a grijii pentru sănătatea participanților.

Am muncit la ediția 2020 pentru a avea cel mai bun line-up de până acum, încă dinainte de cea din 2019, permanent cu gândul la VOI și la întreaga forță umană care face posibil un asemenea festival. Sunt oameni pe care nu îi vedeți, dar care sunt esențiali: angajații noștri, muncitori contractați, echipa tehnică pentru scenă, sunet, lumini, pirotehnie, echipa de securitate, administrativă, voluntari, pompieri, ambulanța și prim ajutor, curățenie și igienizare, logistică și transport, ospitalitate și cazări, achiziții, barmani și cei de la care cumpărați mâncare, echipa foto și video, colaboratori din presă, echipa de marketing și publicitate. Plus alți colaboratori externi pentru diverse servicii. Toți aceștia împreună cu VOI fac posibil ca în România să existe Rockstadt Extreme Fest de 8 ani deja, cu o recunoaștere internațională.

Prin urmare, suntem nevoiți să reprogramăm festivalul pentru 2021, în perioada 5 – 8 August. Sperăm să vă ajute această informație pentru reconfigurarea cazărilor voastre, transportului, zilelor libere și agendei voastre în general pentru perioada respectivă. Ne bucurăm să vă spunem că toate trupele care erau confirmate deja sunt deschise pentru o această reprogramare și vom reveni cu informații concrete. În plus, vom adăuga și alte trupe importante în line-up.

Abonamentele voastre pe care deja le-ați cumpărat vor fi valabile pentru 2021 și, în plus, veți primi un discount de 30 de lei la prețul acestora materializat prin consumație în cadrul festivalului. Revenim cu informații pentru acest discount.

Mesajul nostru către voi este unul simplu și esențial: FESTIVALUL DEPINDE DE SUSȚINEREA VOASTRĂ și puteți face asta păstrându-vă abonamentul pentru 2021.

Rockstadt Extreme Fest se reprogramează pentru 2021

De asemenea, există opțiunea de a vă vinde abonamentul pe care îl aveți către o altă persoană, acesta nefiind nominal. Noi vă recomandăm să utilizați platforme dedicate și sigure. Persoana care va cumpăra abonamentul de la voi va beneficia la rându-i de discount-ul amintit.

Dacă nu aveți cum să ne vedem în 2021, puteți să vă preschimbați abonamentul pe care îl aveți în voucher valoric pe care îl puteți utiliza până la 30.09.2021 pentru servicii și produse oferite de Asociația Culturală REF în calitate de organizator. Vom reveni cu detalii și pe acest subiect.

Deși varianta de a vă returna banii pe abonament nu are titlu de obligativitate pentru noi, putem să facem și acest lucru dacă nu puteți participa, însă doar după ce se încheie festivalul din 2021, până cel târziu 01.09.2021.

Prelungim posibilitatea de cumpărare a abonamentelor la prețul de 390 lei până luni, 01.06.2020. Și pentru aceste abonamente veți beneficia de discount-ul de 30 lei la festival.

Începând de luni, 01.06.2020, pentru Rockstadt Extreme Fest 2021, prețurile abonamentelor vor fi următoarele:
– Primele 1.500 de abonamente, dar nu mai târziu de 15.10.2020 – 400 lei
– Următoarele 1.500 de abonamente, dar nu mai târziu de 15.03.2021 – 450 lei
– Restul de abonamente, dar nu mai târziu de 05.07.2021 – 500 lei
– Din 05.07.2021 și în timpul festivalului – 550 lei

Biletele pe zile vor costa 220 lei și vă vom anunța când se pun în vânzare.

Vom reveni în scurt timp cu alte informații iar dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la info@rockstadtextremefest.ro.

Mulțumim pentru susținere, răbdare și înțelegere. Aveți grijă de voi!

Echipa Rockstadt Extreme Fest”

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută