Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/05/2020
Artă & Cultură / Teatru

Un QUARTET de aşi ai actoriei la Teatrelli

Ioan Big De Ioan Big
Comentarii Un QUARTET de aşi ai actoriei la Teatrelli Share Un QUARTET de aşi ai actoriei la Teatrelli


Teatrelli s-a alăturat campaniei #StămAcasă și continuă să ofere acces gratuit la câteva dintre spectacolele sale antologice, dând de această dată şansa tuturor consumatorilor de teatru, nu doar bucureşteni, să aibă acces prin intermediul programului Teatrelli Online la reprezentaţia primei producţii din istoria instituţiei ce a avut premiera pe 2 martie 2014, Quartet, spectacol memorabil inclusiv prin faptul că, jucat pentru ultimă oară pe 31 martie 2019, a reprezentat cea din urmă apariţie pe scenă a regretaţilor actori Florina Cercel şi Damian Crâşmaru.

Punerea în scenă a popularei piese scrise de dramaturgul şi scenaristul britanic Ronald Harwwod (de 3 ori nominalizat la Oscar şi o dată câştigător pentru The Pianist) se va difuza duminică, 10 mai, în intervalul orar 18:00-23:00, pe site-ul www.teatrelli.com .

Un QUARTET de aşi ai actoriei la Teatrelli

Adela Mărculescu, Florina Cercel, Damian Crâșmaru și Costel Constantin interpretează patru foști artiști de operă care au format cândva pe scenele lirice un renumit “quartet” și care, de data aceasta de la azilul de bătrâni în care sunt obligați să-și petreacă anii din urmă ai vieții, se reunesc în efortul de a susține în fața spectatorilor „un ultim concert” de gală prilejuit de aniversarea zilei lui Giuseppe Verdi. Trei dintre ei vor să interpreteze ‘Bella figlia dell’amore’ din Rigoletto dar al patrulea… nu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla.

Fragment din spectacol:   https://vimeo.com/361279869

Spectacolul îi are în distribuţie pe Adela Mărculescu, Florina Cercel, Damian Crâşmaru și Costel Constantin, iar regia este semnată de Dan Tudor. Scenografia îi aparţine Corinei Grămoşteanu iar muzica originală este compusă de Vlaicu Golcea.

Urmăriţi aici invitaţia la teatru, transmisă din autoizolare de către doamna ADELA MĂRCULESCU, recompensată în acest an cu Premiul Gopo pentru întreaga carieră:

Recomandare de IOAN BIG

Sursă foto: Teatrelli

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.