Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/01/2020
Artă & Cultură Evenimente

Viața orașului: evenimente în perioada 7-14 februarie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Viața orașului: evenimente în perioada 7-14 februarie Share Viața orașului: evenimente în perioada 7-14 februarie


Luna februarie vine la Teatrul Național ”Radu Stanca” cu 29 de reprezentații și 2 premiere. Despre spectacolul ”American Buffalo”, ce va avea premiera duminică, 2 februarie, am stat de vorbă cu regizorul Eugen Gyemant, interviul îl găsiți în paginile care urmează. De la teatru, trecem la muzică live, spectacole de balet, show-uri de stand up comedy și filme ”la cald”. Luna iubirii ne încălzește sufletele cu evenimente unul și unul.

 

#1

Cea mai prestigioasă trupă de balet rus din Sankt Petersburg aduce la Sibiu două reprezentații ale spectacolului fenomen ”Lacul lebedelor”, în zilele de 13 și 14 februarie, ora 20, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”. Iubitorii de balet au ocazia unică de a se bucura de coregrafia clasică, magia costumelor spectaculoase și performanța de neuitat a binecunoscutelor stele ale baletului rusesc, precum Ana Voytina, Maria Velikaia sau Alexandr Voytin. Prețul biletelor variază între 90 și 150 de lei. Nu ratați șansa de a trăi live cea mai intensă poveste a tuturor timpurilor!

#2

ESTE Filmul de Miercuri propune cinefililor sibieni un film polițist, plin de suspans: ”Valan – Valea îngerilor”, miercuri, 12 februarie, ora 20, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”. Filmul în regia lui Béla Bagota are toate ingredientele necesare unui film polițist: Péter e polițist și e pe urmele unor traficanți de fete din Brașov, scopul său fiind să găsească cât mai multe fete dispărute, inclusiv pe sora sa. Acțiunea filmului se petrece iarna, în frumusețea peisajelor munților Harghitei.

#3

Povestea trupei Direcția 5 se aude la Sibiu în 12 februarie, ora 19:30, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”, în cadrul turneului național ”Povestea noastră – 30 de ani”. În cadrul acestui concert, Direcția 5 va interpreta atât hit-uri din toți acești ani cât și melodii nou-nouțe.

#4

Maria Popovici, câștigătoarea iUmor 2016, Mincu și Banciu vin la Sibiu, vineri, 7 februarie, ora 19, la Sala Thalia, cu ”Ușor negociabil”, un show de stand up comedy despre nunta Mariei, noile teorii ale lui Mincu despre societate și experiențe penibile din viața lui Banciu.

Vezi lista completă de Evenimente Sibiu.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută