Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2020
Artă & Cultură

Romanian Design Week dă startul înscrierilor pentru evenimente conexe

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Romanian Design Week dă startul înscrierilor pentru evenimente conexe Share Romanian Design Week dă startul înscrierilor pentru evenimente conexe


 

În intervalul 16-24 mai galerii de artă, studiouri de design, ateliere, showroom-uri sau cafenele sunt invitate să se alăture festivalului Romanian Design Week în celebrarea designului prin evenimente precum expoziții, workshopuri, open doors, live acts, ale căror concepte sărbătoresc designul sau se aliniază temei RDW din acest an: SCHIMBARE.

Iniţiativele pentru evenimentele conexe RDW 2020 pot fi înscrise până pe data de 6 martie prin completarea acestui formular. Regulamentul poate fi consultat aici, iar un ghid cu mai multe informații se găseşte aici.

RDW 2020 propune publicului noi formate sub care vor fi reunite o serie de expoziții internaționale de design, o secțiune dedicată designului pentru copii, una dedicată filmului de specialitate sau profesioniștilor din domeniu, dar și un design market. Formatul dedicat evenimentelor conexe reprezintă un prilej de mapare a comunităților și spațiilor creative din București pasionate de design.

De asemenea, ediția de anul acesta a Romanian Design Week va relua un format îndrăgit al festivalului, Noaptea Studiourilor de Arhitectură, o seară în care birourile de arhitectură din București își deschid ușile publicului larg pentru petreceri, întâlniri sau alte activități. Call-ul de proiecte pentru acest format va fi lansat în luna februarie.
Studiourile de arhitectură pot propune întâlniri atât în cadrul evenimentelor conexe, cât și în formatul Noaptea Studiourilor de Arhitectură.

Sub tema aleasă, RDW 2020 investighează procesele și contextele care generează SCHIMBARE, chestionează rolul designului într-o economie circulară, prezintă proiecte, materiale și procese inovatoare, precum și cele mai relevante exemple de design experimental, conceptual și incluziv.

Echipa RDW va selecta, în acord cu tema SCHIMBARE, proiectele expuse în spațiul central al festivalului, renunțându-se astfel la call-ul de înscrieri.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.