Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/01/2020
Muzică

Circles- albumul lansat post-mortem Mac Miller

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Circles- albumul lansat post-mortem Mac Miller Share Circles- albumul lansat post-mortem Mac Miller


Anul 2018 a fost un extrem de trist pentru fanii, prietenii, dar mai ales pentru familia celebrului artist Mac Miller. Pe 7 septembrie 2018, acesta a decedat la doar 26 de ani, lăsând în urmă sa o serie de 5 albume de studio foarte cunoscute, dar mai ales regretul tuturor celor care l-au cunoscut.

Circles- albumul lansat post-mortem Mac Miller

Malcolm James McCormick a devenit cunoscut sub numele Mac Miller începând cu anul 2011, după lansarea albumului său de debut ‘’But My Mackin Aint Easy’’.  Rapper-ul, cântărețul și compozitorul s-a bucurat de un real succes din 2011 până în 2018 în lumea muzicii, și nu numai, deoarece dincolo de muzică acesta a fost parte a reality show-ului ‘’Mac Miller and the Most Dope Family’’, care a rulat pe MTV2 timp de două sezoane.

Chiar înainte cu o luna de a muri, Mac Miller și-a lansat cel de-al cincelea album, intitulat ‘’Swimming’’, și se pregătea pentru un turneu. Și al șaselea album era în lucru, însă de acesta nu a mai reușit să se bucure.

Pe 17 ianuarie, familia lui Mac Miller a lansat cel de-al șaselea album de studio al acestuia, album intitulat ,,Circles’’, care conține 12 piese despre viața artistului. Noua lansare este destinată a fi o continuare a albumului ,,Swimming’’, lansarea fiind posibilă cu ajutorul producătorului Jon Brion care a lucat alături de Miller până în momentul morții sale.

După lansarea albumului, familia acestuia a menționat faptul că era foarte important pentru Malcom ca lumea să audă acest album, dar acestia au comunicat fanilor și faptul că acesta este ultimul mesaj pe care îl vor transmite pe contul artistului.

,,Circles’’ poate atinge punctul culminant al sunetelor și experienței musicale la care artistul lucra, dar cu siguranță este cel mai intim și cel mai vulnerabil proiect al său. Albumul aduce în fața publicului o lecție de acceptare, ceva total nou din partea acestuia. Proiectele anterioare ale artistului au prezentat problemele mentale cu care acesta se confrunta, lupta cu dependența sau lupta cu dragostea, probleme care nu-l lăsau să-și găsească confortul, și pe care nu le putea gestiona. Orice moment de pace sau bucurie prezenta în proiectele trecute, acestea erau datorită evadării, dar nu a liniștii. Asta aduce nou cel de-al șaselea album, o acceptare a problemelor de care se lovește, pune capăt luptei cu proprii demoni și începe să îi accepte pentru ceea ce sunt.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.