Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/09/2019
Arhiva Zile si Nopti

Andrieș iese la pensie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Andrieș iese la pensie Share Andrieș iese la pensie


 

 

Este mesajul pe care-l lansează Alexandru Andrieș, într-un turneu organizat în marile orașe. La Brașov va ajunge în 7 octombrie, la Sala Patria, de la ora 20.00. Alexandru Andrieș va concerta alături de Berti Barbera, Călin Grigoriu, Ioana Mîntulescu și Sorin Romanescu.

Andrieș iese la pensie

Toate încasările concertului de la Brașov vor fi donate fundației HOSPICE Casa Speranței, muzicianul fiind un vechi prieten și susținător al acestei cauze.

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș a lansat  peste 80 de materiale discografice în ultimii 35 de ani și a susținut peste 3.000 de concerte.

Alături de muzicienii care-i vor fi alături, Alexandru Andrieș ne promite un concert din care nu vor lipsi piesele de rezistență, dar nici cântecele noi. În plus, artiștii au înregistrat special pentru acest turneu două albume, pe care admiratorii le vor putea achiziționa exclusiv la concert.   

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută