Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Cosmetică medicală facială și corporală la salonul Glowartist din Târgu-Mureș!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cosmetică medicală facială și corporală la salonul Glowartist din Târgu-Mureș! Share Cosmetică medicală facială și corporală la salonul Glowartist din Târgu-Mureș!


Despre Salonul Glowartist…

Inaugurat în august 2018, Glowartist este un cabinet de cosmetică medicală, dezvoltat prin programul START-UP NATION ROMÂNIA 2017-2018. Structura proiectului a cuprins achiziționarea de echipamente special dedicate tratamentelor cosmetice faciale și corporale, de ultimă generație.

Echipa Glowartist

Tânără, dar plină de elan, echipa Glowartist este formată din absolvente ale Universității de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș, secția „Cosmetică medicală. Tehnologia produsului cosmetic”. Cunoștințele acumulate în cei trei ani în universitate, îmbinate cu practica din salon, cu trainingurile permanente ale furnizorilor de echipamente și materii prime, consumabile, conferă serviciilor oferite de salon un înalt nivel de profesionalism, axat atât pe informarea, consilierea și educarea tinerilor, cât și pe tratarea unor probleme faciale sau corporale pe diferite segmente de vârstă (acnee la adolescenți, pete pigmentare, cicatrici postacneice, pori dilatați, tratamente antirid etc.).

Serviciile actuale ale salonului cuprind:

 • Tratamente cosmetice faciale semipermanente și medicale – mezoterapie virtuală și cu ace, oxigenare hiperbarică, radiofrecvență, ultrasunete;
 • Tatuaje cosmetice semipermanente și medicale, prin tehnica powder sau microblading, stilizarea sprâncenelor, cu tatuaje semipermante;
 • Tatuarea scalpului prin micropigmentare, tehnică numită tricopigmentare, o tehnică non-invazivă, care recreează aspectul de foliculi în creștere prin introducerea pigmenților în piele, creând o iluzie optică de aspect natural al părului;
 • Înlăturare tatuaje faciale și corporale, semipermanente și permanente, cu metoda laser Nd:YAG, dar și chimic;
 • Manichiură și pedichiură;
 • Epilare cu zahăr – „sugaring”- cu efect de hidratare sporit pentru piele, încetinire a creșterii părului, dar și rărirea lui treptată;
 • Epilare cu ceară;
 • Laminarea genelor – metodă de hidratare, curbare și creare de volum pentru gene;
 • Makeup profesional;
 • Organizare de seminarii de specialitate în domeniul cosmeticii;
 • Închiriere sală de cursuri cu dotări speciale (paturi cosmetice, videoproiector, imprimantă etc.).

Serviciile vor fi completate în scurt timp atât pe segmentul de tratamente corporale, cât și pe cel de consultații și tratamente dermatologice realizate de un medic dermatolog.

Câteva dintre tratamentele faciale recomandate și echipamentele folosite, mai ales în sezonul cald:

Tratament facial cu oxigen hiperbaric

Echipamentul AquaOxyBrasion realizează un peeling superficial și eficient care folosește oxigenul sub presiune pentru a accelera la viteze supersonice agentul lichid salin, creând un efect exfoliativ asupra tenului. Agentul lichid salin este compus din diferite vitamine şi suplimente concentrate special pentru a servi problemelor clienților. Totodată, oxigenul aplicat pe suprafața tenului distruge bacteriile anaerobe din glandele sebacee și accelerează regenerarea celulei, fapt ce conduce la o piele mult mai sănătoasă și mai tânără. Este un sistem de peeling revoluționar, patentat, cu o tehnologie de ultimă oră bazată pe principiul de pulverizare, având rezultate de la primul tratament.

AquaOxyBrasion realizează următoarele tratamente specifice:

 • Hidropeeling (exfoliază și mineralizează pielea în același timp)
 • Oxy Spray (penetrarea compușilor activi în straturile profunde ale pielii)

Avantajele AquaOxyBrasion:

 • regenerează, îndepartează impuritățile, închide porii, curăță în profunzime şi îmbunătăţeşte flexibilitatea şi tonusul pielii;
 • reduce ridurile și îndepărtează petele cauzate de expunerea la UV;
 • îndepărtează acneea, punctele negre, urmele cauzate de acnee și uniformizează pigmentația;

Tratamente care folosesc ultrasunetele

 • Ultrasunetele pot fi folosite pentru tratarea oricărei probleme ale pielii, fiind un instrument comun pe care îl folosesc cosmeticienele, asta și datorită ușurinței de folosire;
 • Ultrasunetele transformă energia acustică în energie termică, accelerează metabolismul, circulația sângelui și pe cea limfatică, activează metabolismul în celulele din straturile profunde ale pielii, cresc imunitatea celulară;
 • Ultrasunetele ajută pielea să absoarbă principiile active mult mai ușor;
 • Îmbunătățesc circulația sângelui și metabolismul;
 • Dizolvă grăsimea din hipoderm, accelerează absorbția acesteia, descompun retențiile de apă și grăsime, îmbunătățesc aspectul cearcănelor și pleoapelor;
 • Reduc pustulele acneice.

Mezoterapia virtuală

Mezoterapia virtuală reprezintă o inovație a principiilor clasice de penetrare a pielii cu rezultate spectaculoase în tratamentele faciale și corporale. Este un tratament care întinerește pielea, reduce ridurile, atenuează vergeturile și celulita, hidratează și îmbunătățește absorbția vitaminelor și antioxidanților. Ajută principiile active să penetreze pielea, reduce acumularea de grăsimi și activează circulația sangvină.

Radiofrecvența facială și corporală

Radiofrecvența este o metodă de înfrumusețare și remodelare corporală care aduce o serie de efecte benefice: întinerește pielea, reduce ridurile și îmbunătățește elacticitatea pielii. De asemenea, radiofrecvența favorizează metabolismul celular, reduce celulita, crescând fermitatea și elasticitatea cutanată. Efectele procedurii se mențin o perioadă lungă de timp, fiind pozitive la nivel muscular prin creșterea elasticității musculare și îmbunătățirea metabolismului celulei striate. Se recomandă sesiuni de 5-8 sedințe, care apoi să fie reluate după 6 luni, pentru menținerea rezultatelor obținute.

Bineînțeles că pentru efecte optime se recomandă inițial un set de 4-6 ședințe la fiecare tip de tratament, la 2 săptămâni între ele, apoi întreținere lunară.

Alimentația sănătoasă, hidratarea, produsele folosite acasă, protejarea tenului cu factor de protecție (SPF), toate sunt lucruri care ajută și amplifică efectele tratamentelor faciale și corporale.

La Glowartist consilierea este gratuită, în baza unei programări. Te invităm să discutăm despre tipul de ten, problemele tenului și îți recomandăm pașii către un rezultat „glowing”.

Pe paginile de social media și, în curând, pe blogul care poate fi accesat pe site, găsiți în permanență articole despre tratamente, recomandări, contraindicații, trenduri și sfaturi.

 

Târgu-Mureș

str. Călărașilor, nr. 51,

etajele 1-2

tel. 0770.338.522

Facebook/Instagram: Glowartist Salon

www.glowartist.ro

Cosmetică medicală facială și corporală la salonul Glowartist din Târgu-Mureș!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.