Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Locul din Brașovul anilor 2000 de care îți e dor în 2019

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Locul din Brașovul anilor 2000 de care îți e dor în 2019 Share Locul din Brașovul anilor 2000 de care îți e dor în 2019


 

 

…Este încă aici!

Da, știm, Netflixul i-a făcut pe părinții tăi să fie aproape la fel de milenali ca tine, ceea ce e bine.
Pe de altă parte, adolescenții parcă schimbă tot ce știm despre modă, lume și internet. La nivel general, dezinteresul pentru ceea ce li se întâmplă altora, ne înstrăinează unii de alții.

Înainte, viața era pe bune și parcă ți-ai dori să mai faci lucruri pe care obișnuiai să le faci în trecut, ca să te simți nostalgic. Există un local ancorat la realitate, care, te face în mod paradoxal, să te refugiezi în sentimentul acesta de fiecare dată când îți aduci aminte că anii 2000 au fost…acu’două decenii. Adolescența în tranziție a fost cel mai bun lucru!

În anii 2000, traseul era clasic: bar, suc/bere, poate un billiard și o discotecă.

La bar se stătea cel mai mult. Cu orele. Toți oscilau între muzica pop( eurodance) și alternativele: rap și rock. Dacă ascultai muzică bună și frecventai locuri faine, erai un fel de rockstar!
Atunci nu exista anxietate socială, scrisul de mână era obligatoriu, jacheta de blug la fel și berea… rece.

Cât despre loc, trebuie să îți insuflu curiozitatea.

Locul din Brașovul anilor 2000 de care îți e dor în 2019

For sale pub-ul este deschis de 18 ani și de atunci mii și mii de brașoveni ( și nu numai, dacă judecăm după cărțile de vizită)- vezi poză-, îi calcă pragul. Berea- cea mai vandabilă băutură- și celebrele alune, alimentează și îmbogățesc spiritul întregului local.

Locul din Brașovul anilor 2000 de care îți e dor în 2019

Găsești cărți de vizită pe toți pereții, fapt ce-i atestă autenticitatea. Am văzut cărți de vizită chiar și din Iași, Ungaria și Franța. Sigur, am găsit diverse nume: de la instituții medicale și numele unor membrii de trupă, la veterinari.

Dar de ce sunt celebre alunele?
Pentru că sunt din partea casei. Lâsând gluma deoparte, aici poți mânca câte alune dorești fără să-ți faci griji pentru cojile pe care urmează să le arunci…pe jos.

Locul din Brașovul anilor 2000 de care îți e dor în 2019

Gyöngyi Köpe ,antreprenoarea pub-ului For Sale, ne-a făcut un exercițiu de imaginație și a încercat, spre curiozitatea noastră, să-l personifice:. „Dacă acesta ar fi o persoană, aș putea spune că nu ar avea limite, ar fi tot timpul zâmbitor, dar interesant. În cazul în care ai trece pe lângă el pe stradă, nu l-ai recunoaște, nu ar fi popular, dar cu siguranță i-ai simți prezența”, povestește ea, fascinată și cu zâmbetul până la urechi.( citește interviul integral)

For sale a început să organizeze evenimente, însă nu cred că acest lucru a fost descoperit de tot brașoveanul, așa că atunci când treceți pe aici vă puteți da un check- in.

Bonus: Poți cumpăra un voucher în valoare de 50 lei cu doar 30 lei valabil la legendarul pub brașovean: For Sale Pub! 

Cumpără de aici: www.oferte.zilesinopti.ro/brasov

Ne vedem aici?

Anna Antal, Redactor Zile și Nopți

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută