Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Premierele săptămânii 12- 18 aprilie, la Cinema One

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Premierele săptămânii 12- 18 aprilie, la Cinema One Share Premierele săptămânii 12- 18 aprilie, la Cinema One


 

 

E aprilie, realitatea vieții și a germinației universale e-n tot ce este viu! Al doilea weekend al acestei luni ne oferă doar două premiere, dar asta nu înseamnă o scădere în numărul de spectatori ci un savuros ”cocktail” cinematografic.

Cinema Onegazdă perfectă ce găzduiește aproximativ 1500 de locuri, face ca experiența noastră la film să fie grozavă.

Iată filmele pe care le poți vedea în această perioadă:

1. Șefa a intrat la apă 2D


Premierele săptămânii 12- 18 aprilie, la Cinema One

  Regina Hall, pe care o știm din GIRLS TRIP, și Marsai Martin, din serialul Black-ish sunt protagonistele comediei ȘEFA A INTRAT LA APĂ, prima, în rolul președintei unei companii IT de succes, iar cea din urmă, în versiunea adolescentină a acesteia, care se trezește într-o dimineață că are acum 13 ani, fix înainte de o prezentare de care depindea viitorul firmei ei.
Issa Rae (Insecure), este April, multîncercata ei asistentă personală, și singura care cunoaște secretul – și anume că torționara ei de șefă este acum captivă în trupul unei fetițe.
   ȘEFA A INTRAT LA APĂ este o comedie ireverențioasă despre prețul succesului, puterea solidarității feminine și despre o a doua șansă de a te maturiza așa cum trebuie.

 

De ce să-l văd?
Dacă ai văzut  Girls Trip sau Night School, trebuie să vezi această comedie!

 

2. De cealaltă parte a justiției 2D


Premierele săptămânii 12- 18 aprilie, la Cinema One

 

De cealaltă parte a justiției spune povestea a doi polițiști suspendați atunci când în presă apare un video cu cei doi făcând abuz de putere. Rămași fără bani si opțiuni, cei doi polițiști decid să pătrundă în lumea interlopă, însă descoperă mai mult decât s-ar fi așteptat. Filmul este considerat “neo-noir crime thriller”.
Filmul este regizat de S. Craig Zahler, cunoscut pentru Bone Tomahawk (2015) și Brawl in Cell Block 99 (2017) și îi aduce pe marile ecrane pe Mel Gibson, Vince Vaughn, Don Johnson și Jennifer Carpenter. Mel Gibson este unul dintre cei mai celebri actori din ultimii ani, cunoscut în special pentru filmul Braveheart (1995), iar Carpenter a fost Emily Rose în celebrul horror The Exorcism of Emily Rose (2005).

Premierele săptămânii 12- 18 aprilie, la Cinema One

De ce să-l vezi?
Pentru că este un film plin de tensiune, cu o distribuție care nu dezamăgește.

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.