Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/04/2019
Arhiva Zile si Nopti

Cerbul de Aur primește în plus 750.000 de lei, anul acesta. Primăria cotizează cel mai mult

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cerbul de Aur primește în plus 750.000 de lei, anul acesta. Primăria cotizează cel mai mult Share Cerbul de Aur primește în plus 750.000 de lei, anul acesta. Primăria cotizează cel mai mult


Cerbul de Aur primește mai mulți bani decât anul trecut. Dacă ediția trecută, Cerbul a fost finanțat cu 1,1 milioane de lei din partea Consiliului Județean și a Primăriei, anul acesta doar Primăria va finanța festivalul cu 1,3 milioane de lei. CJ va cotiza și el cu 550.000 de lei, astfel ajungându-se la suma de 1,85 milioane de lei. 

TVR a anunțat că va organiza în acest ediția cu numărul 19 a Festivalului Internațional Cerbul de Aur. Pentru această ediție, autoritățile brașovene au rezervat deja bugetul. Primăria va aloca 1,3 milioane de lei, în timp ce CJ  550.000 de lei, astfel ajungându-se la un total de 1,85 milioane de lei, finanțare din partea autorităților brașovene. Spre deosebire de anul trecut bugetul a crescut cu 750.000 de lei. „Sumele cuprinse în buget sunt estimative și sperăm că vor acoperi chetuielile, urmează să discutăm punctual în ceea ce privește necesarul”, susține Cecilia Doiciu, director în Primăria Brașov.

Cerbul de Aur 2019 va avea loc în perioada 23-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a trei seri. „Conform briefului, ediţia 2019 trebuie să fie spectaculoasă, în acord cu tendinţele actuale în producţiile şi evenimentele de gen şi să conducă la selectarea celui mai bun interpret dintre finalişti. În acest sens, concursul trebuie să reconfirme prestigiul trofeelor acordate la Festival, să păstreze şi să dezvolte imaginea Festivalului ca eveniment muzical internaţional de marcă“, susțin organizatorii evenimentului. 

Ioana Mircea, Redactor-șef Zile și Nopți Brașov

Credit foto: Aaron Răzvan

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.